çift sim kartlı telefon

Kodla Büyü

Yalnız_Kurt

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar aşağıdaki linklerde bulunan telefonlar arasında kararsız kaldım.
Deneyen kullanan var mı? Paylaşımlarınız önemli benim iiçin....

T1000-1b.jpg

TRIDENT T1000 http://trident.com.tr/urunler/cep_telefonu/t1000.php

telcepgengdstsen-g.jpg

GENERAL MOBILE DST Sense http://www.generalmobile.com/tr/index.a ... e_overview

neverjealous' Alıntı:
Fiyatları nedir hocam? Saygılar.

trident peşin fiyatına 12 taksit 299 TL
general mobile da 12 taksit 289 TL

TRİDENT İN EXTRA ÖZELLİĞİ 2. YEDEK BATARYA ve wi fi özelliği
general mobile de bu yok

Yalnız_Kurt' Alıntı:
neverjealous' Alıntı:
Fiyatları nedir hocam? Saygılar.

trident peşin fiyatına 12 taksit 299 TL
general mobile da 12 taksit 289 TL

TRİDENT İN EXTRA ÖZELLİĞİ 2. YEDEK BATARYA ve wi fi özelliği
general mobile de bu yok

Görünüm olarak da Trident olan daha şık duruyor bence. Fiyatları da oldukça iyiymiş. Ancak dokunmatik olması sıkıntı yapar mı acaba, bence bu konuda kullananlara danışmak lazım. Saygılar hocam.

Hocam bende Genreal mobile DST 12 var çift hatlı ama tek hattı kullanabiliyorum... 6 kez garantiye yolldım çözüm yok hatlar birbirlerinin frekansını bozuyor galiba... Ama bunlar çok gelişmş gözüküyor... Ben olsam samsung çift hatlı alır sorunsuz kullanırdım...

samsung un hangi modelleri var acaba ben birkaç modeline baktım ama sadece tek işlemcili oldukları için tercih etmemiştim.

Kod:
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=cift_hatli%3dvar(ciftislemcili)&CategoryId=376241

burda çift işlemcili samsung modelleri var.

Hocam yeni telefon düşünüyorsanız kesinlikle androidli olan bir model tercih edin, pişman olmazsınız.

2 yıldır general mobile kullanıyorum çift sim kart, yeni modelleri nasıl bilemem ama benim kullanıdğım modelin işlem hızı çok yavaş(gerçi 2 senede alıştım bu hıza) diğer telefonlara göre... bu konuda pişmanım bunun dışında 3 aylıkken servise gönderdim 1 kere sonrasında pek sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi yeni modeller belki geişmiştir ama ben pişmanım...

the_korsan' Alıntı:
Hocam yeni telefon düşünüyorsanız kesinlikle androidli olan bir model tercih edin, pişman olmazsınız.

evet haklısınız ama onlarda da şarj problemi hayli fazla değil mi ? bildiğim kadarı ile...

bilisimci61' Alıntı:
2 yıldır general mobile kullanıyorum çift sim kart, yeni modelleri nasıl bilemem ama benim kullanıdğım modelin işlem hızı çok yavaş(gerçi 2 senede alıştım bu hıza) diğer telefonlara göre... bu konuda pişmanım bunun dışında 3 aylıkken servise gönderdim 1 kere sonrasında pek sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi yeni modeller belki geişmiştir ama ben pişmanım...

bilgi için teşekkürler hangi modelini kullanıyordunuz acaba?

Yalnız_Kurt' Alıntı:
bilisimci61' Alıntı:

bilgi için teşekkürler hangi modelini kullanıyordunuz acaba?

DST 700 modeli...

Geri