çift usb sorunu

Kodla Büyü

svbarut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bilgisayar kasasına iki usb takılı olduğunda pc birini görmüyor. flash taktığımda ya da telefon ara kabloyu taktığımda yazıcı çalışmıyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

Hocam aynı sorunu ben de yaşadım. Bende de klavye ve fare'nin USB'si takılı ike yazıcının USB'sini görmüyordu. Kombinasyonlar kurup herbirini farklı yerlerde denedim ve en sonunda hepsi de çalıştı.

Başka bi yolu yok mudur hocam. benim okuldaki kasa bu. masanın içine gömülü. usb leri farklı yere takma şansım yok.

USB kontrolcüleri ya da anakarttaki bir problemden dolayı, sanırım USB portu yeterli akımı sağlayamıyor. Birden fazla cihaz bağladığınızda akım, bu cihazlar içerisinde bölünüyor, dolayısıyla da ihtiyaca cevap veremiyor olabilir.

yakuphan' Alıntı:
USB kontrolcüleri ya da anakarttaki bir problemden dolayı, sanırım USB portu yeterli akımı sağlayamıyor. Birden fazla cihaz bağladığınızda akım, bu cihazlar içerisinde bölünüyor, dolayısıyla da ihtiyaca cevap veremiyor olabilir.
peki çözümü nasıl olabilir hocam?

bendede eski dell kasa var. aynı sorun. fare ve kalvyeyi ps2 olarak bağladım. bi şekilde idare eidyom. bios güncellmesi ile düzelir mi bilmiyorum

Geri