Hocam..Çiftlik Bank ile ilgili bir sürü şikayet var. sıkıntı yaşayan çok. Ben kendim daha iyi güvenilir diyeceğim bir işe girdim ve şu an için gayet iyi. Detaymaxinet te seo hizmeti veren bir şirket. yıllık 590$ yatırarak paket alarak yılda 1820 $ kazanıyorum. Üye olduğunuzda ilk ana pakete bir adet netbook diğer paket alımlarda ise tablet veriyorlar.Bu paket için günlük 8 saat internete bağlı şekilde yüklediğiniz programı çalıştırıyorsunuz. artık sitelerin google arama motorunda üst sıralara çıkması için organik görüntülenme gerektiriyor ve şirkette bu işi yapıyor. 3 aydır sorunsuz bir şekilde paramızı çekebiliyoruz. İlgilenen olursa benimle iletişime geçebilir.
Sürekli denetlenen mi? Kaç defa bilanço açıklamış ? Onu bırak para yatıranlara bir belge bile vermiyorlar.Ve herhangi bir sorunda KKTC bankaları sorumlu....Aslında bir yılda çöker bu tür sistemler ama KHK ihraçları sonrası işsiz kalan binlerce kişi buna yöneldi ve bu yapıya taze kan oldu ömrü uzadı bir de birkaç çiftlik açtı daha gerçekçi göründü.Bu nedenle ömrü uzadı er geç çökecek ve binlerce kişi parasını alamayacak.ben para yatırmadım ama çok da güvenilir olmadığını düşünmüyorum iyi araştırma yapmak lazım baya araştırma yapmıştım açıklamaları çok da mantıksız gelmedi, ve sürekli denetlenen bir sistem, sorun yaşayanlarda muhtemelen büyümeden kaynaklı kontrol edemedikleri için yaşıyotlardır bence. zaten 5 yıl için kurmuşlar sistemi bunu röportajlarında da söylüyorlar, 5 yıl sonra şirketi satacaklar ve çok fazla büyüdükleri için bunu kontrol edebilmek adına kar marjını düşürmeye başladılar. önceden %200 ken şimdilerde %150 civarında karınız.
Hocam.ben para yatırmadım ama çok da güvenilir olmadığını düşünmüyorum iyi araştırma yapmak lazım baya araştırma yapmıştım açıklamaları çok da mantıksız gelmedi, ve sürekli denetlenen bir sistem, sorun yaşayanlarda muhtemelen büyümeden kaynaklı kontrol edemedikleri için yaşıyotlardır bence. zaten 5 yıl için kurmuşlar sistemi bunu röportajlarında da söylüyorlar, 5 yıl sonra şirketi satacaklar ve çok fazla büyüdükleri için bunu kontrol edebilmek adına kar marjını düşürmeye başladılar. önceden %200 ken şimdilerde %150 civarında karınız.
Hocam para kazandırdığını vaat eden sistemler ne hikmetse üyelik paketleri satıyorlar. Günde 8 saat açık kalan bilgisayarıma niçin paket satın alayım. Dikkat edin bu şekilde farklı iddialarla ortaya çıkan sistemler de var. Aynı sizin anlattığınız sistemin bulut depolama versiyonu gibi.Çiftlik Bank ile ilgili bir sürü şikayet var. sıkıntı yaşayan çok. Ben kendim daha iyi güvenilir diyeceğim bir işe girdim ve şu an için gayet iyi. Detaymaxinet te seo hizmeti veren bir şirket. yıllık 590$ yatırarak paket alarak yılda 1820 $ kazanıyorum. Üye olduğunuzda ilk ana pakete bir adet netbook diğer paket alımlarda ise tablet veriyorlar.Bu paket için günlük 8 saat internete bağlı şekilde yüklediğiniz programı çalıştırıyorsunuz. artık sitelerin google arama motorunda üst sıralara çıkması için organik görüntülenme gerektiriyor ve şirkette bu işi yapıyor. 3 aydır sorunsuz bir şekilde paramızı çekebiliyoruz. İlgilenen olursa benimle iletişime geçebilir.