çok acil yardım ekders ile ilgili

Kodla Büyü

okse2818

Aktif Üye
ARKADAŞLAR ŞU SİTEDEKİ http://www.personelmeb.net/ozluk-haklar ... h1077.html 97. MADDEYE GÖRE BİZ 15 SAAT FAZLASI İÇİÇN +EKDERS ALIYORUZ GİBİ BR YORUM ÇIKIYOR. BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM BU KONUDA YASAL DAYANAĞI OLAN VAR MI MESELA BEN 20 SAAT DERSE GİRİYORUM 18+5 Mİ ALMALIYIM...BİLİYORUM BENZER BAŞLIK VAR AMA BU DEDİĞİM SİTEDE MEB SİTESİ

okse2818' Alıntı:
ARKADAŞLAR ŞU SİTEDEKİ http://www.personelmeb.net/ozluk-haklar ... h1077.html 97. MADDEYE GÖRE BİZ 15 SAAT FAZLASI İÇİÇN +EKDERS ALIYORUZ GİBİ BR YORUM ÇIKIYOR. BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM BU KONUDA YASAL DAYANAĞI OLAN VAR MI MESELA BEN 20 SAAT DERSE GİRİYORUM 18+5 Mİ ALMALIYIM...BİLİYORUM BENZER BAŞLIK VAR AMA BU DEDİĞİM SİTEDE MEB SİTESİ

Branş öğretmenleri maaş karşılığı 15 tir ve 15 in üstünde ki saatler için + ekders alır, ayrıca 10 saat e 1 ekders daha alır.

Haftada 15 saat giren sadece maaş ını alır

Hafta da 16 saat giren maaş + 1 + 10 a 1 den : Maaş +2 saat ekders alır.

Hafta da 20 saat giren maaş + 5 + 10 a 2 den : Maaş +7 saat ekders alır.

Hafta da 30 saat giren maaş + 15 + 10 a 3 den : Maaş +18 saat ekders alır.

Formatör öğretmen , haftalık +18 saat ekders alır.

Sınıf öğretmenleri maaş karşılığı 18 dir. 18in üstünde ki saatler için + ekders alır, ayrıca 10 saat e 1 ekders daha alır. yani 12 + 3 : 15 saat ekders alırlar haftada

Effective61' Alıntı:
okse2818' Alıntı:

Branş öğretmenleri maaş karşılığı 15 tir ve 15 in üstünde ki saatler için + ekders alır, ayrıca 10 saat e 1 ekders daha alır.

Haftada 15 saat giren sadece maaş ını alır

Hafta da 16 saat giren maaş + 1 + 10 a 1 den : Maaş +2 saat ekders alır.

Hafta da 20 saat giren maaş + 5 + 10 a 2 den : Maaş +7 saat ekders alır.

Hafta da 30 saat giren maaş + 15 + 10 a 3 den : Maaş +18 saat ekders alır.

Formatör öğretmen , haftalık +18 saat ekders alır.

Sınıf öğretmenleri maaş karşılığı 18 dir. 18in üstünde ki saatler için + ekders alır, ayrıca 10 saat e 1 ekders daha alır. yani 12 + 3 : 15 saat ekders alırlar haftada
güzel

okse2818' Alıntı:
hocam cevabınınz alamaz mı yani:)

Hocam açıkça yazmışı farkında iseniz. Formatör değilseniz , sadece 20 saat giriyorsanız +7 saat ekders alırsınız. Haftalık en fazla alabileceğiniz ek ders 18 saattir. 30 saat girerseniz +18 saat ek ders alırsınız.

okse2818' Alıntı:
hocam verdiğim sitede 97 . maddeye bakarsanız kafamın neden karıştığını anlarsınız
Kafa karıştırıcı bir şey yok hocam. Yukarıda verdiğim örnekler gibidir. Açık ve net. Hocam branşınız nedir? Şu an ne olarak görev yapmakta sınızz?

Effective61' Alıntı:
okse2818' Alıntı:

Hocam açıkça yazmışı farkında iseniz. Formatör değilseniz , sadece 20 saat giriyorsanız +7 saat ekders alırsınız. Haftalık en fazla alabileceğiniz ek ders 18 saattir. 30 saat girerseniz +18 saat ek ders alırsınız.

hocam MEB. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 02.07.2009 tarih ve 12271 sayılı yazılarında Formatör öğretmenlerin ‘maaş karşılığı derse girmelerine’ işaret edilmiştir. Sizin toplam 12+12=24 saat ders yükünüzün maaş karşılığınızdan (sınıf öğretmeni için:18, branş öğretmeni için:15 saat) fazlası ek derstir.

fazlası ekderstir ne anlama geliyor benim kafamı karıştıran bu

okse2818' Alıntı:
Effective61' Alıntı:
okse2818' Alıntı:

hocam MEB. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 02.07.2009 tarih ve 12271 sayılı yazılarında Formatör öğretmenlerin ‘maaş karşılığı derse girmelerine’ işaret edilmiştir. Sizin toplam 12+12=24 saat ders yükünüzün maaş karşılığınızdan (sınıf öğretmeni için:18, branş öğretmeni için:15 saat) fazlası ek derstir.

fazlası ekderstir ne anlama geliyor benim kafamı karıştıran bu
Hocam insanı güldürüyorsunuz vallaha. Maaş karşılığı 15 saatttir. eğer daha fazla derse giriyorsanız bu ekders tir diyor. Bunun neresi kafa karıştırıcı.? Durumunuzu tam olarak söylerseniz bizde daha iyi şekilde yardımcı oluruz. Branşınız nedir? Formatör müsünüz ? kaç saat derse giriyorsunuz? vs.

hocam yukarıda yazdım formatörüm ya 20 saat derse giriyorum 18 saat ekders alıyorum ben o sitedeki 97. maddeyi okuduktan sonra 18+ mı almalıyım

15 saatten fazla girmek zorunda değilsiniz hocam girsenizde fazla ek ders alamazsınız çünkü max. 18 saat ek ders alınabilir. Derse girmeseniz sonuçta okulda mesaidesiniz. Mesai saatinde derse girdim diye fazladan ek ders olmaz. isterseniz 30 saat derse girin alacağınız 18 saat ek derstir.

okse2818' Alıntı:
hocam yukarıda yazdım formatörüm ya 20 saat derse giriyorum 18 saat ekders alıyorum ben o sitedeki 97. maddeyi okuduktan sonra 18+ mı almalıyım
Formatörüm yazmadınız hocam:) Ayrıca ben yukarıda formatör 18 saat ders alır yazdım zaten. 20 saat boşuna derse giriyorsunuz. Formatörseniz en fazla 15 saat girersiniz. 15 saat üstü ders siz istemedikçe yasal olarak verilemez. İstekli olup 25 saat te girseniz alacağınız toplam ek ders 18 saat tir. fazlasını alamazsınız.

bilisim_06' Alıntı:
15 saatten fazla girmek zorunda değilsiniz hocam girsenizde fazla ek ders alamazsınız çünkü max. 18 saat ek ders alınabilir. Derse girmeseniz sonuçta okulda mesaidesiniz. Mesai saatinde derse girdim diye fazladan ek ders olmaz. isterseniz 30 saat derse girin alacağınız 18 saat ek derstir.

samsunda formatörlük için onay geldiğinde formatörler 15 saate girer ama eğer 15 saatten fazla branşında ders varsa da girmek zorundadır diye bir ibare vardı.

lavinia_7' Alıntı:
bilisim_06' Alıntı:

samsunda formatörlük için onay geldiğinde formatörler 15 saate girer ama eğer 15 saatten fazla branşında ders varsa da girmek zorundadır diye bir ibare vardı.

hocam öyle bir ibare olmaz yasal değil. zorla kimse sokamaz 15 saatten fazla derse

hocam heryerde formatörlük farklı uygulanıyor.samsun öyle uygun gördüyse yazmıştır.nasıl olsa ortalık boş herkes istediği gibi at oynatıyor işte...

Geri