çok ilginç bi sorunla karşılaştım?

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
öğrenci bilgisayarlarından birinde şöyle bi sorun oluştu, hiçbir programı çalıştıramıyorum, win7 yüklü kendisinde, win7 de bilirsiniz başlat çubuğunda kısayollar vardır, o kısa yolların hepsi tek bir program olarak görünüyor programın ne olduğu önemli değil, başlat menüsünü açıtğımızda da yine ordakilerinde hepsi aynı görünüyor, bunu değiştirmeye kalktığımda hani düşünün bi dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç dersinizde orda bi program seçersiniz sürekli bununla aç dersiniz ya işte onu yapınca bu sefer seçtiğim programa dönüyor hepsi. bilmem anlatabildim mi, sistem geri yükleme yapayım dedim, sistem geri yükleme dosyasını bile o programla açmaya kalktı yani onuda açamadım. bunu nasıl düzeltecem. daha önce başına böyle bişey gelen var mı?

aynı sorunla bende karşılaştım bugün.tüm program açılımında birlikte aç komutu geliyodu.ayrıca exe dosyalarıda çalışmıyo hata veriyodu.araştırdım internetten ama sonuç alamadım.denemediğim yol kalmadı.kafayı tırlatmaktansa tek çare formattı.formatı attım rahatladım hocam.

hocam o bilgisayara ben daha yeni format attım 2 gün önce, daha deepfreeze yüklememiştim, şimdi pişman oldum deepfreeze yüklemediğime, ama az önce tekrar denedim sistem geri alma yapabildim çok şükür. bu çocuklar canavar resmen, bi dahakine hemen yüklicem deepfreze i. ben kurtardım darısı başınıza...

Geri