C coldsin Üye Mesajlar 27 14 Mart 2011 #1 kardeşimin kasasını yenileyecem.ama abarttım sanırım.sizce bu özellikler nasıl? uyar mı birbirlerine.yorum bekliyorum. her birinin fiyatınıda usd olarak ekledim. Ekli dosyalar pc.jpg 121.3 KB · Görüntüleme: 621 pc2.jpg 90.5 KB · Görüntüleme: 579
kardeşimin kasasını yenileyecem.ama abarttım sanırım.sizce bu özellikler nasıl? uyar mı birbirlerine.yorum bekliyorum. her birinin fiyatınıda usd olarak ekledim.
F faruks Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 294 14 Mart 2011 #2 hocam kasa baya iyi olmuş yazıcı olmadan fiyatı nedir bunun peki????
ucamus Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,513 14 Mart 2011 #3 hocam uzaya mı çıkacaksınız yeni gezegenler bulacaksınız herhalde : :++:
C coldsin Üye Mesajlar 27 14 Mart 2011 #4 ucamus' Alıntı: hocam uzaya mı çıkacaksınız yeni gezegenler bulacaksınız herhalde : :++: Genişletmek için tıkla ... mümkün :lol: uhaha:
ucamus' Alıntı: hocam uzaya mı çıkacaksınız yeni gezegenler bulacaksınız herhalde : :++: Genişletmek için tıkla ... mümkün :lol: uhaha: