çorum yaptı yapacağını

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ylmz

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
çorum mem norm fazlalarını atadı her yıl resen resen yetti artık sonunda il merkezine 35 km olan ilçeden 120 km uzaklıkta olan ilçeye gönderdiler bravooo hakkımız sonuna kadar haram

Hocam Amasyada yaptı.geçen sene 45 km den merkeze getirdiğini tam ters tarafa 45km uzağa gönderdi.bende ucundan döndüm gitmekten. Hakkımız zaten helal değil onlara.

resen ataması yapılan herkes mahkemeye gitsin... herkes gitmezse bu iş çözülmez...

:verymad: bunun sonu ne olacak,oradan oraya, bence de bu haksızlığa uğrayan dava açsın

bakın yöneticilerede resen getirilmişti sonra yemedi geri aldılar... şimdi siz öncelikle kazanılmış dava örneklerini bulup çıkartacaksınız, sonra idare mahkemelerine gidip dilekçenizi vereceksiniz. yaklaşık 3 ay sonra sonuçlanıyor. sendikanız varsa veya yoksa bile gidip onlardan da avukat yardımı talep edin... mahkeme masrafı çok fazla değil diye biliyorum...

boyun eğerseniz şikayet etmenizin ne size ne bize hiçbir faydası olmayacaktır...

Merkezde tercih ettiğim okula kimse atanmamasına rağmen beni ilçende açık var diyerek resen atadılar. Mahkemeye gidilmeden bu işler düzelmez.

rumuz19' Alıntı:
Merkezde tercih ettiğim okula kimse atanmamasına rağmen beni ilçende açık var diyerek resen atadılar. Mahkemeye gidilmeden bu işler düzelmez.

sizin durumunuz normal gibi sanki... kendi ilçenizde ihtiyaç varken başka ilçeye vermezler. ancak merkezdekini başka(özellikle uzak) ilçeye vermek saçmalıktan başka bir şey değildir..

Rezillik başka bişey değil, Allah sabır versin hocam,sizin başınıza gelen her an bizim de başımıza gelebilir

egitimci.' Alıntı:
rumuz19' Alıntı:

sizin durumunuz normal gibi sanki... kendi ilçenizde ihtiyaç varken başka ilçeye vermezler. ancak merkezdekini başka(özellikle uzak) ilçeye vermek saçmalıktan başka bir şey değildir..

Tabi ki o arkadaşlarımız daha mağdur. Kendi ilçesin de ihtiyaç varken başka yerleri seçtiren birçok il var.(aydın bingöl burdur çanakkale elazığ vs..)

Geri