çpl de 10. sınıf dersleri

Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar haftada 2 saat derse geldiğim lise çpl oldu ve bir tane 9. sınıf var yani seneye bir tane 10. sınıf olacak 10. sınıfta çpl de kaç saat meslek dersi var ?kaldı ki normal şartlarda ben böteci olduğum için meslek derslerine giremiyorum yani okulda bir norm açılması lazım aynı zamanda bu okulda formatörüm seneye buraya bir meslektaşım gelse ve ders saati 20 küsür olsa ben burada formatör olarak devam edebilir miyim ?

bellagio' Alıntı:
mrb arkadaşlar haftada 2 saat derse geldiğim lise çpl oldu ve bir tane 9. sınıf var yani seneye bir tane 10. sınıf olacak 10. sınıfta çpl de kaç saat meslek dersi var ?kaldı ki normal şartlarda ben böteci olduğum için meslek derslerine giremiyorum yani okulda bir norm açılması lazım aynı zamanda bu okulda formatörüm seneye buraya bir meslektaşım gelse ve ders saati 20 küsür olsa ben burada formatör olarak devam edebilir miyim ?
Eğer Bilişim Teknolojileri bölümü açılırsa BT rehber öğretmeni olmazsınız. Eğer bölüm açılmaz ise olabilirsiniz.

hasari' Alıntı:
bellagio' Alıntı:
Eğer Bilişim Teknolojileri bölümü açılırsa BT rehber öğretmeni olmazsınız. Eğer bölüm açılmaz ise olabilirsiniz.
:+1:

meslek liselerinde sadece 12.sınıfta işletme var. haftada 3 gün.

anadolu kısmı ise işletmeye gitmez 10 ve 11.sınıfın yazında 100+200 staj yapar. bu bazı yerlerde dönem içine de yayılabilir.

10.sınıfta 16 saat ,11.sınıfta 18 saat 12.sınıfta 3 gün staj ve 2 saat ders (şayet staj yeri yoksa 3 gün 8'er saatten toplam 24 saat okulda işletmelerde beceri eğitim dersi alma zorunda ve 160 saat yaz stajı yapmak zorunda )

Geri