öğlenci olmak!

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar hepimiz öğlenciyiz galiba, bu 3. günümüz ve öğlencilikten çok sıkıldım, ileride sabahçı olma gibi bir olasılık varmı? bildiğim kadarı ile okullarda 5-6 lar öğlenci olarak belirlendi, bu uygulama yönetmelik doğrultusundamı yoksa idarelerin insiyatifindemi?

Bizim okulda 4. sınıflardan 2 şube ve ortaokul şubeleri sabahçı, 1-2-3-4. sınıflar öğlenci 8)

ne kademesi arkadaşlar kadememi kaldı, hepsi ortaokul oldu, dönüşümler yapılmadımı sizin okullarda.
bizler ortaokullardayız ve ortaokullarda 5-6 lar öğlen, 7-8 ler sabahçılar.
bu sene olmazsa birkaç seneye hepimiz öğlenci olacağız, bir adım önümüzü göremiyormuyuz yaa...
hey allahım sen sabır ver. :verymad:

hastasıyız dede' Alıntı:
arkadaşlar hepimiz öğlenciyiz galiba, bu 3. günümüz ve öğlencilikten çok sıkıldım, ileride sabahçı olma gibi bir olasılık varmı? bildiğim kadarı ile okullarda 5-6 lar öğlenci olarak belirlendi, bu uygulama yönetmelik doğrultusundamı yoksa idarelerin insiyatifindemi?
okul idaresine kalmış.
Ben de öğlenciyim zaten öğlencilik istiyordum ben.

Ben de hiç hoşlanmıyorum 18.10'a kadar ders sürüyor ne bende kafa kalıyor ne öğrenci de. Kışın iyice zorlaşacak hava kararmış olacak.

uwe' Alıntı:
Ben de hiç hoşlanmıyorum 18.10'a kadar ders sürüyor ne bende kafa kalıyor ne öğrenci de. Kışın iyice zorlaşacak hava kararmış olacak.

Evet okuldayken havanın kararmasından nefret ediyorum. Gece gece işten çıkıp eve gitmek hiç hoş değil. :verymad:

ben de öğlenciyim akşam 18:00 ya kadar okuldayım. Küçük oğlum var. sabah onunla mesaideyim evde :) akşam okulda derken bitmiş bir şekilde eve geliyorum. ama akşam evde koca çocuk yemek bekler :) bunları kim yapacak acaba :)

Geri