öğrenci bilgis. internet var bende yok

Kodla Büyü

ybilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar labta düne kadar herşey normaldi. otomatik IP kullanıyordum öğrenci ve kendi bilgis. da. dün bilgisayarımı açtım internete girmiyor. sınırlı bağlantı veya internet yok diyor. aynı şekilde 5-6 öğrenci bilgisayarındada sorun var diğer öğrenci bilgis. giriyor. kendi bilgis. çalışır durumdayken imaj almıştım tekrar tükledim sorun çözülmedi yardımınızı bekliyorum

modem ip atayamiyor demek ki
nedeni bilinmez
modemi ve switchi kpatip ac
olmazsa
manuel ip ata

modem müdürün odasında orda bir sorun yok kapattım açtım düzelmedi
kendim nasıl IP atarım(numaraları neye göre yazacam)

Hocam aynı sorun bende olmuştu, kendim ip atadım fakat zaman içerisinde öğrenci bilgisayarlarının tamamı ve okuldaki bütün bilgisayarlar gitti. Bende telekomu aradım ve sorunu onlar çözdüler, geldiklerinde ben yoktum fakat müdürden öğrendiğim bizim okuldaki modem ile telekomun server ı arasında yaşanan bi uyuşmazlıktan kaynaklanmış. Artık ne derece doğru bilemiyorum:)))) çünkü öyle demişler

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar
az önce bilgisayarı açtım ne göreyim internete giriyor hirbir işlem yapmadan. ben bu işi anlamadan kendinden gitti kndnden geldi anlamadım. neyse nazar değmesin

benim bilgisayarlar da öyle oldu arkadaşlar giren bilgisayarlar girmez oldu bu elle ip atamayı acıklayıcı ve duzgun anlatabilirmi bir arkadaş...ben kendi makinamın ip sini biliyorum sonu 34 diğerleri 35 36 die gitmicekmii acaba biyerde yanlış mı yapıyorum.........ayrıca bilgisayarların ana sayfası otomatık olarak google filipinler acılıyor bu virus mudur

Geri