Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar öğrencilerin davranış notlarını girerken 3 ten fazla notu kabul etmiyor aşağıdaki hatayı veriyor önceden 1-5 arası not giriliyordu değişiklikmi yapıldı bizim okulda kimse bilmiyor
hocam ben kaçgündür uğraşıyorum bırakın üçü dördü not giremiyorum idare uğraştı ders tanımlama yaptı yine not giremedim sonra sanırım hocam seçmeli dersin davranış notu yok bu yıl dedi ben de öyle bıraktım
arkadaşlar öğrencilerin davranış notlarını girerken 3 ten fazla notu kabul etmiyor aşağıdaki hatayı veriyor önceden 1-5 arası not giriliyordu değişiklikmi yapıldı bizim okulda kimse bilmiyor
fen ve teknoloji dersine giriyorum arkadaşlar diğer dersleride denedik olmuyor seçmeli dersler ve 5. sınıf dersler zaten girilmiyor onların sistemi değişmemiş 5. sınıflar geçen yılkı gibi sade sınıf rehber öğretmenlerine açık diğer branş öğremenlerine açık değil.ama benim anlattığım farklı 2-3 hafta önce giren arkadaşlar 4ve 5 gibi notlar girmiş şimdi biz giremiyoruz. meb'den bu konu hakkında bir açıklama varmı......