öğrencilere okul çıkışında labı kullandırmak

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar çıkışta bir ders daha beklemek zorundayız bu süre zarfında labı öğrenci kullanımına açıyormusunuz ve açıyosanız oyun oynatıyomusunuz!!!

zencefil58' Alıntı:
arkadaşlar çıkışta bir ders daha beklemek zorundayız bu süre zarfında labı öğrenci kullanımına açıyormusunuz ve açıyosanız oyun oynatıyomusunuz!!!
Beklemek zorunda olanlar kimler? BT Rehber Öğretmen olarak mı görev yapıyorsunuz? Bekleme nedeni ne? :? :? :?

hocam günlük 7 saat ders yok mu ders bitene kadar beklemek zorundayız. Haa beklemeyen de olabilir idaresine bağlı olaraktan.(Ortaokullar için diyorum)

zencefil58' Alıntı:
hocam günlük 7 saat ders yok mu ders bitene kadar beklemek zorundayız. Haa beklemeyen de olabilir idaresine bağlı olaraktan.(Ortaokullar için diyorum)
8) Benim görev yaptığım lisede günde 9 saat ders var. (8.30-16.10) 8)
7. saat dersiniz olabilir.
Hazırlamış olduğunuz çalışma planına ve yayınlanmış olan BT Rehber Öğretmen görevlerine uyarak hareket etmelisiniz. 8)

zencefil58' Alıntı:
o zaman günde 6 saatlik bir plan yapayım ama kabul edileceğini zannetmem :)
:?:
Yani BT Rehber Öğretmen olarak görevlerinizden bir tanesi BT sınıfını kullanıma açmak ise dersinizin olmadığı zaman diliminde (1. saat, 7. saat, 8. saat vb...) bu göreve uygun hareket etmelisiniz. 8)
Öğrencileriniz için oyunun ilk tercihleri olmaması, öğrencilerinizin eğitsel konularda araştırma ve alıştırma yapmak için bilişim teknolojilerinden faydalanmaları konusunda rehberlik yapmanız daha etkili olacaktır. 8)

ben lisedeyim idarem bana bekle yada bekleme demedi ama ben vicdanen acıyorum labı aksam 5 e doğru zaten okul bıtıyo o saate kadar kapamıyorum her daım acık ısteyen gelıp ugrasabılıyor
ha kımı oyun oynuyor kımı araştırma yapıyo kımı haber okuyor .
çocuklara dedıgım donanaımsal olarak hıc bır aletı sız takıp sokmeyın dıger turlu bozulanı tamır ederız nasılsa dıyorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı bu zamana kadar

g.cetin.66' Alıntı:
ben lisedeyim idarem bana bekle yada bekleme demedi ama ben vicdanen acıyorum labı aksam 5 e doğru zaten okul bıtıyo o saate kadar kapamıyorum her daım acık ısteyen gelıp ugrasabılıyor
ha kımı oyun oynuyor kımı araştırma yapıyo kımı haber okuyor .
çocuklara dedıgım donanaımsal olarak hıc bır aletı sız takıp sokmeyın dıger turlu bozulanı tamır ederız nasılsa dıyorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı bu zamana kadar

benim de mereak ettiğim buydu işte oyun oynatma olayı var mı yokmu yoksa mesele beklemek yada beklememek değil :) bugünde 4:30 da çıktım :)

Geri