arkadaşlar çıkışta bir ders daha beklemek zorundayız bu süre zarfında labı öğrenci kullanımına açıyormusunuz ve açıyosanız oyun oynatıyomusunuz!!!
Beklemek zorunda olanlar kimler? BT Rehber Öğretmen olarak mı görev yapıyorsunuz? Bekleme nedeni ne? :? :? :?zencefil58' Alıntı:arkadaşlar çıkışta bir ders daha beklemek zorundayız bu süre zarfında labı öğrenci kullanımına açıyormusunuz ve açıyosanız oyun oynatıyomusunuz!!!
8) Benim görev yaptığım lisede günde 9 saat ders var. (8.30-16.10) 8)zencefil58' Alıntı:hocam günlük 7 saat ders yok mu ders bitene kadar beklemek zorundayız. Haa beklemeyen de olabilir idaresine bağlı olaraktan.(Ortaokullar için diyorum)
:?:zencefil58' Alıntı:o zaman günde 6 saatlik bir plan yapayım ama kabul edileceğini zannetmem
g.cetin.66' Alıntı:ben lisedeyim idarem bana bekle yada bekleme demedi ama ben vicdanen acıyorum labı aksam 5 e doğru zaten okul bıtıyo o saate kadar kapamıyorum her daım acık ısteyen gelıp ugrasabılıyor
ha kımı oyun oynuyor kımı araştırma yapıyo kımı haber okuyor .
çocuklara dedıgım donanaımsal olarak hıc bır aletı sız takıp sokmeyın dıger turlu bozulanı tamır ederız nasılsa dıyorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı bu zamana kadar