öğretmen arkadaş kendi çocuğu için o notu düzelt dedi !

Kodla Büyü

oznrcll

Aktif Üye
Ders zorunlu oldu valla dertler başladı , kendi okulumdaki öğretmen arkadaşların çocukları var girdiğim sınıflarda çocuk 82 almış bende 82 verdim zaten 82 yi de herşeye puan vererek verdim yani, çocuk iyi sınıfta diğer notlarıda iyimiş söylediklerine göre bilgisayardan 82 aldı ama zaten ben kanaat notunu filan yüksek vericektim geldi bugün öğretmen arkaşda o ne öle öle notmu olur onu değiştir dedi bana aynen bu cümleyi kurdu, bende dedim kanaat kullanıcam zaten , kullansanda olsun bu çocuklar 8 de sınava giricek filan dedi kaldım öle sinir oldum resmen senin çocunun ne özelli var da değiştircem diyemedim hayır çocukda zeki bişe zaten yüksek vericemde notuda mı değiştireyim yani şaştım kaldım ben kem küm edince bilmiom hoca hiçç olmamış dedi gitti bağıra bağıra çok bozuldum yaaa ne zormuş bu işler öğretmen çocukları düşük alcak die ödüm kopuo yeminle, o çocuklara versem ötekilerin günahı ne ne iş bu böleeee:(

Hocam sen düzgünce dersini işle gık mık diyenleride salla gitsin haketmiyorsa verme. Böyle bir üslupla bana gelse birisi kanaat felanda kullanmam

hocam hiç kusura bakma ağzının payını verememişsin ne demek bağıra bağıra gitti diyemedin mi sen kimsin de bana hesap soruyorsun diye olmamış :-1:

O notu yükseltirsen meslek onurunu, haysiyetini ayaklar altına olmuş olursun hocam sana o kadar söylüyorum.

İlginç valla. Kim cesaret pompalıyor bunlara?! Bana denk gelmiyor.
Hocam sizin "birşey" diyememiş olmanız da ilginç.

bu olay sadece bizim branşa özel bir durum değil bütün öğretmenlerin sorunu hazırlıklı olmak ve dik durmak lazım

hocam, tarifi veriyom kağıt kalem al yaz.

önceden hazırlık:
psikolojik olarak kendini telkin et, rahatla :)

malzemeler:
1 adet sıkılmış yumruk

yapılışı:
1 adet sıkılmış yumruk, olanca hızla ve omuzdan alınan güçle şahsın ağzının ortasına yapıştırılır.

afiyet olsun :P

fantasio' Alıntı:
hocam hiç kusura bakma ağzının payını verememişsin ne demek bağıra bağıra gitti diyemedin mi sen kimsin de bana hesap soruyorsun diye olmamış :-1:

aynen... Siz niye düzeltecektim falan diyorsunuz ki? Aynı cümleyi siz ona kullanabiliyormusunuz acaba ?

Hocam göster çocuğunun sınav kağıdını o öğretmene. Böyle sanki kabahat sizdeymiş durumuna düşmüşsünüz. Yapmayın... Kendinize de, çocuğa da, meslek onuruna da yazık etmeyin. :wink:

:) gelen öğretmen arkadaş benden yaşça çok büyük hatta benim ortaokul öğretmenim ve bugüne kadar öğretmenim olmasından kaynaklı saygı duyuyordum birden karşımda görünce bu şekilde fevri tepki vermek istemedim artı bide mizaç olarak sert bi yapım yok öle dan dan konuşamam yani öle içimi dökmek istedim notu değiştirdiğim filan da yok kanaat konusu da çocuk zaten hakeden bi çocuk babası yüzünden hakkını yemem ama canım sıkıldı yani bizim dersi önemsiz gördükleri için bu şekilde davranma cesareti buluyorlar kendisi de beden eğitimi öğretmeni yani...

hocam ilk olarak basit bir soru sor öğrenci bilemesin sonra ver sözlu kannat notunu 30 hocanız gelince özür dilemez iseniz benden 100 değil 30 alacak dersiniz .

başkası olsa ikinci sınavda en düşük puanı ver kannat notunu da abartma derdim.

NE OLUYOR SÖYLEYİM ÇOÇUK ÇALIŞKAN DEĞİL Kİ HER HOCA BABASI ARKADAŞIMIZ DİYE YÜKSEK NOT VERİYOR İŞİN ASLI BU BENCE.

doğru söylemek gerekirse öğretmen arkadaşımın çoçuğu olse sınıfımda galiba kesinlikle yüksek not verirdim :)

Geri