öğretmen bilgisayarı

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bt sınıfındaki öğretmen bilgisayarına diğer öğretmen arkadaşların flash belleklerini takmalarına izin veriyor musunuz? Ben veriyorum fakat sürekli onların flash belleklerinden virüs bulaşıyor format atmak zorunda kalıyorum birde kabul etmiyorlar bir sürü laf söylüyorlar bilgisayuarını temizle çabuk format at flash belleklerimizdeki dosyaları açmıyor vs sini,rlerim bozuluyor sizler nasıl bir yol izliyorsunuz?

ben deepfreeze kullanıyorum,kendim sistemde değişiklik yapacaksam geçici olarak deepfreeze etkisiszleştiripyrum bence sende öyle yap

ben başında durmuyorsam hemen bilgisayarımı kitlerim. öğretmenlerin flashlarını da bilgisayara ben takıyorum virüs varsada temizliyorum.

ben öğretmen bilgisayarını özel işleri için kullanmalarına izin vermiyorum. ancak usb disk security kullanıyorum. ister istemez ders anlatırken takıyorlar flashlarını... çıktı almak için farklı bi bilgisayar kullandırtıyorum. onda da deepfreeze var.

vermiyorum...
bir kere verdiğimde 1 günümü alan bir durumla karşılaştım.
Öğretmenler odasında bilgisayar koydum, işlerini oradan hallediyorlar artık..

Ben kendim takıp antivirüs programıyla taratıyorum önce, sonra onların işlemlerini yapmalarına izin veriyorum. Bir kere bir toplantıya gitmiştim, bir arkadaş belleğini takmış, bilgisayar açılmıyordu.

Geri