öğretmenlere eba tanıtım toplantısı?

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okuldaki öğretmenlere genel bir eba tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapacağım. ortaokulda çalışıyorum öğretmenler hiçbiri etkileşimli sınıf yönetimi kursu almamış. Tecrübeli arkadaşlar yaptığınız toplantılardan tecrübeleriniz nedir? neler yapabilirim eba tanıtım hariç? özellikle bilgilendirmem gereken dikkat çekmem gereken yerler nereler?

ben toplantı yapmam hocam :D muhabbet arasında anlatırım etkılı oluyor.Zaten eba harici demişin ve ne anlatırsan anlat yine her türlü seni buluyor ; anlık çözümler ve anlatımlar daha iyi bence

portalları iyi araştırın . eba yarışmalar. haber göndemeyi anlatın.. dosya ekleme gönderme, sınav kağıdı hazırlama gönderme, rapor alma , zümreyle paylaşma...

ALP_ACELYA' Alıntı:
portalları iyi araştırın . eba yarışmalar. haber göndemeyi anlatın.. dosya ekleme gönderme, sınav kağıdı hazırlama gönderme, rapor alma , zümreyle paylaşma...
hocam eba hariç demiş :D

p@awofeagle ayrıca hocam soyleyin ESY kursuna mebbisten siz niye anlatıyorsunuz

esy kursuna başvuru yaptırdım hepsine hocam
eba içindede olabilir hocam ebada en çok nereleri kullanabilirler nereler ilgi çekici geliyo anllattığınız zaman mesela

ebadaki konu anlatımları ile antropiyi (ekran görüntüsü alma özelliğini özellikle) birleştir hocam çok güzel oluyor ve hoşlarına gidiyor hocalarımın

örneğin fen dersinden boş sindirim sistemi resmini bulun google,eba vb.. bir yerden ve onun görüntüsünü antropiye at ve fen bilgisi öğretmenim oklar çizgiler ile organları belirtsin yazsın. hem kara tahta hem etkileşimli tahta aynı anda daha pratik bir şekilde kullanılmış oluyor

internet gider bozulur bilmem ne olur cep telefonunun internetinden wireless ya da usb ile tahtanın internete bağlanmasını göster olur ki özel hatları ile interneti kullanmak isteyen öğretmenlerimiz olur video ve eğitici bazı sitelere girmek için youtube malum meb engelinde

benim aklıma gelenler bunlar :)

Geri