öğretmenlerin gününü boşaltma

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar öğretmenlerin bir gününü boşaltma ile ilgili 657 de geçen bir yazı var mı?

Öğretmenin gününü boşaltılması için yüksek lisans yapıyor olması dışında özel bir şart belirtildiğini hiç duymadım.

ne yaptın hocam sen çok gittin. 657 böyle spesifik konulara girmiyor. yönetmelik genelge desen o da yok. yüksek lisans doktora hariç

xtasy' Alıntı:
ne yaptın hocam sen çok gittin. 657 böyle spesifik konulara girmiyor. yönetmelik genelge desen o da yok. yüksek lisans doktora hariç
hocam nöbetlerde belirtilmiş ya öğretmenin en boş olduğu güne nöbet verilir şeklinde acaba programı ayarlayıp gün boşaltılması içinde bişey var mı çünkü okulumda öğretmenlerin çoğunun 1 gününü boşalttılar bende bt rehberim bana hiç bi tolerans yok sinirlerim bozuldu buna karşılık elimde bişey olsun diye sordum araştırdım ama bulamadım ben

ozlem22' Alıntı:
btr'nin boş günü olmaz ki :)))
tamam hocam olmaz tabi de eğer diğerlerine gününü boşaltma şeklinde güzellik yapıyorsa banada höt höt söylemeyecek banada yapacak bişeyler onun için araştırıyorum

Öğretmenlerin günlerini boşaltma diye birşey olamaz.Yeni izin yönergesi ile sadece Yüksek Lisans veya Doktora öğrencileri için Okul idaresinin uygun görüşüne bırakılmıştır. BTR öğretmenlerin boş günü olamaz.

Saygılar.

hamuş' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
btr'nin boş günü olmaz ki :)))
tamam hocam olmaz tabi de eğer diğerlerine gününü boşaltma şeklinde güzellik yapıyorsa banada höt höt söylemeyecek banada yapacak bişeyler onun için araştırıyorum

bişey yapılamaz ki sorun da orda zaten..btr olmayı kabul ettiğinizde 5 gün boyunca eğitim öğretim saatleri içinde okulda kalmayı kabul etmiş oluyorsunuz.

Geri