önerebilieceğiniz dijital fotoğraf makinesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dadaa

Aktif Üye
arkadaşlar dij. foto .mak.alacağım önerebileceğiniz makineler var mı? Fiyat aralığı 250 350 arası

md4483 sony nin makinesi güzel gibi duruyor.Kullanan oldu mu daha önce acaba

hocam canon yada nikon foto işinde bir numara. burada bunu belirtmek lazım. ben yukarda arkadaşın önerdiği makine için bişeyler yazayım. sony makinelerde Carl Zeiss lenslerle mükemmel çekiyor. Sony firmasının ürettiği makinelerde kendi lensi olan makineleri yani Sony Lens yazan makineleri pek randumanlı değil de Carl Zeiss lenslerle mükemmel çekiyor. zaten araştırırsan sony serilerini bu fark fiyata da yansıyor. ayrıca arkadaşın belirttiği makineyi bir öğretmen arkadaşımıza aldık. ona da ben bu makineyi tavsiye etmiştim. ve sorduğumda makine nasıl. güzel çekiyormu diye. tahminimin üzerinde diye cevap vermişti. kemdimin de sony nin eski bir versiyonu var. 4 mp. hala taş gibi. kullanıyorum 6 yıldır.

bana göre canon yada nikon markalara bakabileceğin gibi eğer fiyatı yüksek geliyorsa sony nin de Carl zeiss lenslerine bakabilirsin. yukardaki makine o fiyata bence güzel bir makine. ayrıca panoromik çekim de var.

Harici harddisk alacaktım. Biraz daha ekleyip bilgisayar almaya karar verdim. Sen de fotoğraf makinesi alacağına biraz daha ekleyip Nokia N8 alabilirsin. (Aşırı kaliteli çekiyor) :++:

teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar sony kafama yattı sanırım onu alacağım canon serilerde var aslında o fiyatlarda bakalım..

Geri