ösym ücretlerinde yedek ve gözetmen ücretleri aynımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 61>34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ösym ücretlerinde yedek ve ile asil gözetmen ücretleri farklımı oluyor.. ben yedektim 66,99 tl yatmış :( dün buradan takip ettiğim kadarıyla gözetmen arkadaşlar 83 tl'den bahsediyordu, yedeklere üvey evlat muamelesi mi var :D yoksa bi yanlışlıkmı oldu?

anlaşıldı hocam biz yatıyo gözüktük, ondandır.. halbuki adayları biz denetleyip içeri aldık, getir götüre biz baktık gene buldu bizi "yatıyorlar" havası.. :?

Evet ücretler farklı. Ben ilk defa öss de görev aldım. Salon başkanı olarak 100tl aldım. İlk görev olarak nasıl başkanlık verdiler anlamadım.

neden yedek üye oldunuz, rasgele mi?

ösym sizi yedek üye seçtiyse bu ücreti almanız bence normal. ben de gözetmendim, tahminimce başkan daha fazla almıştır. ama kendimi üvey evlat gibi görmüyorum, haketti alması lazım.

yedek üye de gözetmenden daha azını hakediyor bence.

saçma bir durum ama görev alan arkadaşın kendisi seçmiyor bildiğim kadarı ile yedek olmayı.Adama asil verdinizde o kabul etmedi sanki.

Ben de yedektim, girişte polislere yardımcı oldum. Tam sınav başlama anı gelmeyen öğretmenden dolayı da sınıfta gözetmen oldum. Ama nedense yedek ücreti yatmış, sağolsun bina sorumlusu girişi ona göre yapmış.. Sağlık olsun :))

neden tüm illere aynı anda yatmıyor bu para 2 gün önce yatmış millete muşa daha gelmedi

ne ırak ilmiş arkadaş

izmitlii' Alıntı:
neden yedek üye oldunuz, rasgele mi?

ösym sizi yedek üye seçtiyse bu ücreti almanız bence normal. ben de gözetmendim, tahminimce başkan daha fazla almıştır. ama kendimi üvey evlat gibi görmüyorum, haketti alması lazım.

yedek üye de gözetmenden daha azını hakediyor bence.

"bize seni başkan yapıyoruz" dedilerde olmaz ben yedek olacam demedik ya hocam.. söylemek istediğim şey yedeklerde en az gözetmen kadar çalıştı.. tek fark siz içerde volta attınız biz koridorda.. :sleep:

ben de onu diyorum ya. ösym seçtiyse o konuda yapacak bir şey yok. siz yedek ben gözetmen başka bir arkadaş başkan oldu sonuçta.

benim şu ana kadar gördüğüm yedekler tv izliyorlardı hep. bir de sorumluluk meselesi var. başkanın sorumluluğu çok ağır, gözetmenin de sınıftaki herhangi bir durumda hesabı sorulur.

siz koridorda çalıştıysanız bina sorumlusu size o görevi vermiştir de o yüzden koridorda çalışmışınızdır

ösym sitesinden;

yedek gözetmenin görevleri:

Sınav binasına atanan Yedek Gözetmenler, gerekli hallerde, Bina Sınav Sorumlusuna ve bina girişinde yapılacak
kontrollere yardımcı olacak ve sınav evrakının sınav binasında korunmasında görev alacaklardır.

yedek gözetmen seçilmişim asıl yedek oldum salon başkanı gelmeyince, gözetmende salon başkanı oldu. şimdi biz arkadaşların dediği gibi yattıkmı

hepsi aynı görevi üstleniyor bence hepimiz aynıyız imza yerleri farklı :) ben gözetmendim başımda olan salon başkanı ilk defa görev alıyormuş bana yardımcı olurmusunuz dedi herşeyi ben yaptım gösterdim sonuçta herkes orda bekliyor iki kağıda fazla imza atınca fazla görev yapmış mı oluyor başkanlar saçma herkes görevli işte

repocket' Alıntı:
Evet ücretler farklı. Ben ilk defa öss de görev aldım. Salon başkanı olarak 100tl aldım. İlk görev olarak nasıl başkanlık verdiler anlamadım.
bu hep böyledir zaten hocam.bende ilk yılımda hep salon başkanıydım sonraki yıllarda bir daha salon başkanı olamadık nedense...

arkadaşlar parası yatan arkadaşlar hangi ilde, benimki yatmamış acaba ilden ile fark ediyor mu?

gözetmene 83,73 tl, salon başkanına 100,.. tl yattı bu sınavda. küsüratını hatırlayamadım...

repocket' Alıntı:

BAŞKAN : 108 TL
GÖZETMEN: 90 TL
YEDEK : 66 TL

küsuratlarıda var ama böyle

gakgoskentli' Alıntı:
repocket' Alıntı:

sınava katlmayan bir akademik personel olmuştur onun yerine atamışlardır sizi

milli eğitimde anca müdür ya da md yrd salon başkanlığı veriliyor

sonbahar-2013 yds yedek gözetmenlikten 77 TL yattı. daha önce gözetmenlikten 99 TL civarı yatmıştı. fiyatları farklı.

Geri