ösym sınavları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
ilk defa gis üzerinden sınav tercihi yapacağım. şuan ekranda 2 farklı sınav görünüyor;

2012 üds (18 mart sınav) tercih başlangıç ve bitiş tarihleri 3 mart-7 mart arası

diğeri 2012 seviye tespit sınavı 1. aşama. bunda tercih değilde onay başlangıç ve bitiş kısımları var. tercih yapılmadan neden onay ekranı açık bilgisi olan
var mı?

anladığım kadarıyla seviye tespit için başvuru süresini kaçırmışım, onay sürecine girmiş..

monerello' Alıntı:
sts sınavının tercihini kaçırdık mı acaba

evet kaçmış, sınav bu pazar, tercih yapanlar için onay süreci açık. her sınav döneminde forumda konu açıp duyurmak gerek. ben üds için başvurumu yaptım.

Başvuru geçen haftaydı hocam.Şimdi görev çıkanların onay süresi devam ediyor.

share_' Alıntı:
ilk defa gis üzerinden sınav tercihi yapacağım. şuan ekranda 2 farklı sınav görünüyor;

2012 üds (18 mart sınav) tercih başlangıç ve bitiş tarihleri 3 mart-7 mart arası

diğeri 2012 seviye tespit sınavı 1. aşama. bunda tercih değilde onay başlangıç ve bitiş kısımları var. tercih yapılmadan neden onay ekranı açık bilgisi olan
var mı?

anladığım kadarıyla seviye tespit için başvuru süresini kaçırmışım, onay sürecine girmiş..

bende de aynı.siz yazınca bakayım dedim. kaçtı mı şimdi yani

o sınav her ilde olmuyor hocam... üds için de genelde üniversitede çalışanlara görev çıkıyor.. her seferinde ales,üds ye başvuru yapıyorum ama çıkmıyor :(

Geri