özür grubuyla ilgili bir soru

Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar eşim eş durumu tayini isticek ikimizde öğretmeniz başvuru sırasında görev yeri belgesi isteniyomuş doğrumudur

bir diğer sorumda manisaya isticek eşim eğitim kurumu kırkağaça bağlı ama akhisarda istemek istiyoruz
manisa büyükşehir olduğundan bütün ilçeler açılacak değilmi

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Adana Büyükşehir belediyeleri hariç, büyükşehir

statüsünde olan illerin büyükşehir belediye sınırları içindeki ilçelerinden birine atanmasını

gerektiren özrü bulunanlar, büyükşehir belediyesi kapsamında bulunan tüm ilçelerdeki;

büyükşehir belediyesi sınırları dışına atanmasını gerektiren özrü bulunanlar ise sadece özrünün

bulunduğu ilçedeki (belde ve köyler dâhil) okulları tercih edeceklerdir.
2013 şubat ataması

:) Hocam görev yeri belgesi isteniyor. Kurum tarafından veriliyor. Benim bir arkadaşım afyon merkezi seçmişti ama kendisine tüm ilçelerde tercih listesi açılmıştı. Ne olur ne olmaz diyerekten forum forum yazıyorum. İlgili ilin il milli eğitim müdürlüğünü aramak daha akıllıca olur. İlçe milli eğitime de uğrayıp ya da arayıp belgelere son noktayı koymak gerekir. Yarın bilgilendirme mesajını yazarım. Saygılar.

ugurkorkmaz' Alıntı:
:) Hocam görev yeri belgesi isteniyor. Kurum tarafından veriliyor. Benim bir arkadaşım afyon merkezi seçmişti ama kendisine tüm ilçelerde tercih listesi açılmıştı. Ne olur ne olmaz diyerekten forum forum yazıyorum. İlgili ilin il milli eğitim müdürlüğünü aramak daha akıllıca olur. İlçe milli eğitime de uğrayıp ya da arayıp belgelere son noktayı koymak gerekir. Yarın bilgilendirme mesajını yazarım. Saygılar.
eyvallah hocam benimde yakın bi arkadaşın eşi balıkesirdeydi arkadaş manisa kırkağaçtaydı bu yaz eş durumu istedi eşine manisanın bütün ilçeleri açıldı yani sadece kırkağaç

ugurkorkmaz' Alıntı:
buarada hocam eşlerin ikiside öğretmense ilk aşamada il-ilçe seçtirmiyo zaten okulun bulunduğu ilçe seçiliyo ama özel sektördeyse il-ilçe seçtiriyo

Geri