ücretli site yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan genzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

genzo

Aktif Üye
arkadaşlar benim bir sorum vardı. Resmi bir kurum benden web sitesi yapmamı istedi. Memurluk yapmam bu duruma engel mi? Çünkü memurlar ticaret yapmaz diye bir kanun vardı sanırım.

Ya ödemeyi açıktan yapacaklar hocam ya da bir bilgisayarcıyla anlaşıp fatura kestirirsiniz. Ticaret yaptığınızı isteseniz de ispatlayamazsınız zaten

:D bazılarının hislerine tercüman oldum. Burada kaçak yapan çok vardır. Çaktırmadan yaparsak olur diyorsunuz yani :) Ayrıca vergi tarafını düşünmemiştim.

hocam tavsıyem hıc boyle ıslere gırme hele senden bu ıstegı kaymakamlık falan ıstedı ıse.Adamlarla anlasıyorsun yapıp verıyon ama en kucuk guncellemeye cagırıyorlar ve dıyelımkı bırı senı sıkayet ettı ek gelır kazancın olmasından basın cok agrır ve ceza alırsın. Ben bır kac okula yardımcı oldum ama bana ek gelırle calısanlar arastırılıyor yapma dedı bırı bende bıraktım.Kaymakamlık sıtesını yapmamı ıstedı fıyatı anlastık baktım adamlar lafı belese getırıyor yapmam dedım 15 gunluk emegımı bıraktım adamlar benı sorusturma ıle tehdıt ettı

Hocam zamanında kadastro müdürlüğüne yaptım, paramı da müdürden aldım. Bir problem olmadı. Tabi seninle o kişi arasındaki diyaloğa bağlı :wink:

arkadaşlar özellikle ücreti banka üzerinden almayın. bir de bir bilgisayarcı ile anlaşıp fatura kesin. hiçbir sıkıntı olmaz.

bişi olmaz merak etme fatura gerekli mi diye sor istiyorlarsa tanıdık bir bilgisayarcı bulup fatura kestirirsin.

hocam maşa bul bitane niye elini yakıyosun?
ben bilmem ama bir arkadaşım yapar de memur olmayan bir arkadaşını yolla o sana ne istediklerini söylesin sen yap onunla geri yolla :)

fercanx' Alıntı:
evet ticaret yapamaz memurlar .Hemde caiz değil domuz eti yemekle aynı sayılır.

Saçmalamayın burada bir emek söz konusu ve hakkını alabilmeli hangi yolla olursa olsun...
Bizim maaşların azlığı caiz mi peki hocam :D

Hocam üç kuruş para verirler ondan sonra en ufak bir resim değişikliğini bile sana yaptırırlar. Parayı geri vermekle bile kurtulamazsın. İlla yapmak istiyorsan bir tasarım firması ile anlaş onların aracılığı ile yap. Kurumun muhatabı firma olsun.

makrorganizma' Alıntı:
Hocam üç kuruş para verirler ondan sonra en ufak bir resim değişikliğini bile sana yaptırırlar. Parayı geri vermekle bile kurtulamazsın. İlla yapmak istiyorsan bir tasarım firması ile anlaş onların aracılığı ile yap. Kurumun muhatabı firma olsun.
:++:
Hocam şunu ekleyelim hocam şurasını değiştirelim şunu ekleyelim arkası gelmez aldığın parayı iade eder sen üstüne para verirsin ancak kurtulursun :D

baştan yapılacak analiz bu istekler olucakmı diye karşı tarafı bir tart ;)

Geri