ücretsiz izin hk.

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar ücretsiz izne ayrılacağım haziran maaşını tam almak için ne zaman başlamalıyım bilgisi olan var mı . Bir de iznim yarın yani 18 şubatta bitiyor şubat maaşının nekadarlık bölümünü kime iade edeceğim?

okula gidersiniz bir üst yazı yazarlar mal müdürlüğüne yada ildeki maliye ye gider yatırır dekontunu okula verirsiniz haziran maaşını tam almak için haziran 14 te başlarsanız alırsınız fakat okula bildirmeni şöyle geekli maaşlar erken yapılır bu yuzden sıze ek ödeme belgesi ek bordro duzenlemelerı gerekır bu seferde aradakı ıslemlere gore bıraz gec alırsınız. memur maasını alıp calısır bu yuzden dedıgım tarıh uygun olur

hocam keşke hiç şubat maaşını almasaydınız.

geri ödemede siz zararlı çıkıyorsunuz.
MEB (mal müdürlüğü) siz çalışacaksınız diye sizin 1 aylık emekli keseneğinizi SGK ya yatırıyor. Şimdi siz çalışmadığınız için bu kesintiyi sizden geri isteyebilirler bilginiz olsun. kötü haber vermiş gibi olmayayım ama şubatta maaş 2500 çektiyseniz geri 3000 ödeme gibi bir durumunuz olabilir...

Hocam keşke almasaydınız diyorsunuz da ne yapacaktım ki almamak için, yatırmayın desem oluyor muydu ki? Bu prosedür işleri çok kötü yahu şuan benim okulumla mal müdürlüğü arası 2-3 vesait falan tüm bu işlemleri yaptırmam 3-4 saat sürecek ve o kadar evden ayrılabilsem okula gider derse girerdim zaten :oops:

Enterprise' Alıntı:
Hocam keşke almasaydınız diyorsunuz da ne yapacaktım ki almamak için, yatırmayın desem oluyor muydu ki? Bu prosedür işleri çok kötü yahu şuan benim okulumla mal müdürlüğü arası 2-3 vesait falan tüm bu işlemleri yaptırmam 3-4 saat sürecek ve o kadar evden ayrılabilsem okula gider derse girerdim zaten :oops:
...
bu tür durumlarda maaş yapılmadan önce okul idaresine dilekçe vermek gerekir. ben şu tarihte ücretsiz izne ayrılacam. maaşları ona göre yapın diye...

şu aralar aynı durumları biz de yaşıyoruz. eşim 15 mart gibi izne ayrılacak istanbulda genelde her ayın en geç 4-5-6 sı gibi maaşları okullardan istiyorlar. dolayısıyla bizim ay sonuna kadar eşimin kurumuna dilekçe vermemiz gerekiyor ki mutemet maaş yapmasın...

Bileydim istemezidim bi arkadaşa sordum o da ücretsiz izinde şuan maaş istemiyom dedim yine de yatırdılar saatlerce de onu iade etmekle cebelleştim dedi ses çıkarmasam eylülde gidince versem neolur ki :P

Siz en iyisi 13 Marta kadar rapor alın, bu ay sonuna kadar da dilekçe ile 15 Mart'tan itibaren 4 ay yani 14 Temmuz'a kadar aylıksız izne ayrılacağınızı belirten bir dilekçe verin. Böylece fazla maaş almış olmazsınız.

Şu prosedür işleri ne ilginç alacaksan parayı okula vereyim al işte niye beni oraya buraya gönderiyorsun işin bir diğer ilginç yanı da bizim okuluna adresi farklı bağlı bulunduğu ilçe farklı dolayısıyla mal müdürlüğüyle aynı ilçe sınırlarında değiliz. Dediğiniz gibi mi yapsamki bilemedim

Enterprise' Alıntı:
Şu prosedür işleri ne ilginç alacaksan parayı okula vereyim al işte niye beni oraya buraya gönderiyorsun işin bir diğer ilginç yanı da bizim okuluna adresi farklı bağlı bulunduğu ilçe farklı dolayısıyla mal müdürlüğüyle aynı ilçe sınırlarında değiliz. Dediğiniz gibi mi yapsamki bilemedim
...
alabiliyorsanız aile hekiminiz 5 + 5 iki hafta verir.
daha sonra hastaneden de 5 + 5 iki hafta alırsınız.
20 güne kadar TEK HEKİM raporları geçerli sayılıyor.
...
sonrasında zaten 1 aylık süre dolmuş oluyor...

hocam ben 150tl yatırdım fark.o kadar korkutmasınlar sizi fakat benim yaptığım hatayı yapmayın.eşiniz öğretmen ise gelir beyanı doldursun.aile yardmıını alsın sizin çalışmadığınız zaman süresince kaybnınız olmasın ben pazartesi dilekçe yazim isteyecem bakalım. :roll:

Geri