Hocam onları siz ayrı bir menüde -Okulumuzdan- menüsü altında da ekleyip okul sitesinde yayınlayabilirsiniz.. Bence bunun için ikinci bir siteye gerek yok ki.okulla ilgili öğrencilerin yazdığı yazılar okulda yapılan etkinlikler sanırım ileriki aşamada video eklemede isteyebilir. Hocam onlara sorarsak çok şey ister![]()
Merhaba arkadaşlar okulumuzun m. yardımcısı ücretsiz site kurup okulla ilgili yazı resim paylaşımı yapalım dedi. Tecrübeli arkadaşlardan bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Ne yapmamı önerirsiniz?
Site harika görünüyor. Çok beğendim hocam.
Site harika görünüyor. Çok beğendim hocam.
Ben anlamadım ki siteyi hocam. Dizi tanıtımı falan görünce yanlış sayfa açıldı sandım. Ne için kullanıyorsunuz bu siteyi.
Ben anlamadım ki siteyi hocam. Dizi tanıtımı falan görünce yanlış sayfa açıldı sandım. Ne için kullanıyorsunuz bu siteyi.
gereği yok böyle bi sitenin. eba var normal site var facebook var. kim girecekmiş o siteye. sanal sınıf felan istiyorsa eba sınıf modullerini kullanın
şaka?Merhaba arkadaşlar okulumuzun m. yardımcısı ücretsiz site kurup okulla ilgili yazı resim paylaşımı yapalım dedi. Tecrübeli arkadaşlardan bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Ne yapmamı önerirsiniz?
bazen dar düşünmekten de zarar gelmez. aslında bazen dar düşünebilmek başlı başına geniş düşünebilmektir. sen inanıyormusun bi site olacak çocuklar ona girecek ve kendilerinden bişey bulacaklar. bu okula ek iş ve ekstra para harcatmaktan baska bişey kazandırmaz. 1 ay içinde de herkes sıkılır. mebe bazen kızıyoruz ama mebin ebası dehşet güzel bir yer. e sınıf modüllerinde çocuğun yapamayacağı şey yok zaten. sadece kendinizin aklını beğenmeyinMEB zihniyeti ile iş yapmayalım öğretmenim.
Biraz geniş düşünmekten zarar gelmez.
Günlük 100 tekil ziyaretcisi olan site.
Amaç öğrenci kendisinden bir şeyler bulsun.
Yazabilsin - çizebilsin.
...................................................