ümit kaplan'ın sitesini yapan arkadaş burada mı

Kodla Büyü

yamandogan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
van depreminde vefat eden ümit kaplan'ın adı ankara millipiyango iş okuluna verildi.ümit kaplan iş okulu oldu...en azından ümit'in ismi bir okulda yaşayacak...bu siteyi yapan arkadaş buraya giriyorsa yaptığı sitede okul hakkında bilgi kısmına ümit için bir şeyler yazıp bir fotografını koyarsaçok güzel olur...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

http://okulweb.meb.gov.tr/06/25/956047/

Siteyi yapanı bilmiyorum da Okul benim evin sadece 50 metre yukarısında yahu yeni fark ettim :? Bu arada Ümit Hocam'a Allah'tan rahmet dilerim.

tasarım fatih etsiz hocamın tasarımı... ama okulun webmasteri kim onu bilmiyorum... sanımca site yeni yapılıyor fatih etsiz hocamın sablonu neredeysa aynı duryor...

yasarsahbaz' Alıntı:
Siteyi yapanı bilmiyorum da Okul benim evin sadece 50 metre yukarısında yahu yeni fark ettim :? Bu arada Ümit Hocam'a Allah'tan rahmet dilerim.

pazartesi okulun yeni ismiyle açılışı var hocam...

Gerçekten çok şaşırdım epey bir kişinin okulumuz hakkında bilgisi var :) sitenin yapımcısı benim arkadaşlar. Yaman Doğan arkadaşımın söylediği şeyi zaten yapmayı planladık. Pazartesi günü açılışımız olacak. Şu an Ümit Kaplan hakkında hazırlanmış kısa özgeçmiş videosu hazır. "Ümit Kaplan Kimdir" bağlantısı eklenecek kısa zamanda. Tasarım dediğiniz gibi Fatih Etsiz arkadaşımızın bir tasarımı. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Okulumuzu google dan ararken alt sayfalarda bu başlığı görünce girip cevap yazdım, BB Nete çok giriş yapan biri değilim malesef ..

Okulunuz artık Ümit Kaplanın yakınları için çok farklı şeyler ifade ediyor.Okulunuzu arayıp müdür beyle görüşmüştüm okulun vebsitesinin güncellenmesinin hazırlandığını ve yeni tabelaların yapıldığını ve açılış yapacaklarını ve Ümit'in ailesinide açılışa çağıracaklarını söylemişti...Ümit Kaplan Hakkında bilgi isterseniz yardımcı olurum...Ümit Kaplan Aslen Ankara Nallıhanlı . 2008 ocak ayında Erciş Osmangazi İlköğretim Okuluna sözleşmeli Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak atandı. 2010 aralık ayında kadroya geçti meb Ümit'in çalıştığı günleri saymadı ve stajerliğini kaldırmadı ümit tayin isteyemedi ercişte kaldı ve depreme yakalandı.bazı şeyler kader kısmet ama işte neyse Allah Rahmet eylesin Ümit'in mekanı cennet olsun...

Geri