İç donanımlar ve çalışma prensibi hakkında materyal

Kodla Büyü

sehergin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öncelikler herkese iyi çalışmalar. Bildiğimiz gibi donanım konusunda çocukların kafalarını karıştıran en önemli kısım iç donanımlar. Anakartın üzerindeki işlemci, ram, hard disk gibi donanımların çalışma prensibini anlatan bir flash çalışması ya da animasyon olsa çok güzel olur. Biraz daha çizgi film tarzında bilgisayarın çalışma prensibini anlatan materyal olan var mı elinde? Ben biraz araştırdım sanırım piyasada pek yok. Burdan ilgi alanı grafik tasarım, animasyon olan arkadaşlar varsa bu konuda bir çalışma yapıp paylaşırlarsa çok sevinirim. Çok mu şey istedim acaba :oops:
Şimdiden teşekkürler...
İyi çalışmalar dilerim...

Materyal yapımı konusunda uzman arkadaşlar yok mu bir fikir??? :( :(
Olsa ben paylaşacağım :) :)

hocam çocuklara giydirilmiş, ram, ekran kartı, hdd, cpu gibi giysiler vardı. Arkada da büyük anakart kostümü. Sahnede hepsi tek tek çıkıp ben şu işe yarıyorum deyip, anakartın şurasına takılıyorum diyen bir video var ama şu ana okuldayım evdeki pc'de olması lazım. Normal net varsa bi araştır.

bomax01' Alıntı:
hocam çocuklara giydirilmiş, ram, ekran kartı, hdd, cpu gibi giysiler vardı. Arkada da büyük anakart kostümü. Sahnede hepsi tek tek çıkıp ben şu işe yarıyorum deyip, anakartın şurasına takılıyorum diyen bir video var ama şu ana okuldayım evdeki pc'de olması lazım. Normal net varsa bi araştır.
hocam akşama buraya yükleyebilir misiniz nette araştırdım ama doğru kelimeleri bulamadım sanırsam..

Geri