İçi dolu olan klasörü 0 byte gösteriyor.

Kodla Büyü

kobra19

Üye
Arkadaşlar okuldaki bir bilgisayardan haricime bulaştığını düşündüğüm bir virüs var. Virüsü sildim mi bimiyorum ama klasöreri (hepsini değil bazılarını) 0 byte gösteriyor. Gizli dosyaları göster aktif, işletim sistemi dosyalarını göster de aktif ama hala içi boş gizli dosyaya çevirmemiş yani. Bu seneye ait belgelerimin olduğu dosya 0 byte gösteriyor? Yani çoğu word excel belgesi? Ne yapabilirim?

Elite cevabın için teşekkür ediyorum. Fakat sorunumu tam anlatamadım anlaşılan. Bendeki sıkıntı gizli yaptığı klasörü görememek değil. Ya da gizli seceneğini kaldıramamak. Bendeki sorun Klasörün bir benzerini exe ye dönüştürdü, diğer klasörü gizli yapıp sakladı. combo ile tarama yaptım ilkinde hiç bir şey yapmadı, ikinci taramasında gizli klasörler ortaya çıktı. Üçüncü taramasında hiç bir şey yapmadı. Sonra Misrosoft securty kurdum, tarama soncunda exe leri sildi. Sorun yok halletim diye düşünürken bi baktım bizim klasörlerin içi boşalmış. Özelliklerine bakıyorum 0 byte gösteriiyor. Virüs programı silmiş desem içindeki ler yılık planlar sunular gibi office belgeleri sadace, animasyonlar videolarda vardı ama word belgesini de silmiş olduğunu görünce kuşkulandım acaba silmedi de bir şekilde sakladı mı diye. Onu araştırıyorum şu anda. Saygılar.

Geri