İŞKUR BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERM

Kodla Büyü
Merhaba Arkadaşlar;
Halk Eğitimi Merkezinde İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME kursu açıyoruz, Elinde Günlük Plan+Yıllık Plan+Ders Materyalleri Olan Arkadaşlar Varmı ?
Eğer varsa mümkünse paylaşabilirmi?
Yardımlarınızı Bekliyorum...

plan ve ve temrin malzemesi ekte var.Anlatmak için kaynak ise bilişim teknolojilerinin temelleri dersi ve çizgi tagem A+ konu videoları ideal oluyor.

Ekli dosyalar

Öğrendiğim kadarı ile bu kursu iş-kur il müdürlüğünde kaydı bulunanlara verebiliyoruz. Ben öncelikle ilçemdeki genç işsizlere yönelik bir bilgisayar kursu açmak istiyorum. İçeriğini henüz belirleyemedim. Bu kursa, kursiyerlerin kayıt yaptırabilmesi için işkur il müdürlüğüne kayıt yaptırması gerekiyor mu?
Ayrıca kurs açmak için yapılması gerekenleri anlatabilir misiniz? İş-kur a hiçbir şey bilmeden gitmeyeyim.

523 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme 520/352 saatlik işkur destekli kursu açmayı düşünüyorum .Yıllık plan veya ders materyali olan varsa paylaşabilir mi?

Yokmu arkadaşlar???
523 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme 520/352 saatlik işkur destekli kursu açmayı düşünüyorum .Yıllık plan veya ders materyali olan varsa paylaşabilir mi?

Geri