ay51' Alıntı:arkadaşlar TEF mezunuyum iş güvenliği uzmanlık sınavına girmek istiyorum. Fakat osym'nin belirlediği alanlardan birinden mezun değilsiniz diyor. Normalde teknik öğretmenlerde başvurabiliyor diye biliyorum. Benzer sorun yaşayan ve sınava giren var mı?
direction52' Alıntı:hocam tef mezunları iş güvenliği uzmanı olabiliyor. Ben 2013 aralık da sınavına girmiştim. Ayrıca bulunduğum ilde görevlendirmeler başladı. Bu sene kendi okulumda görevlendirileceğim inşallah.
İnşallah görevlendirilirsiniz hocam ücretlendirme nasıl bilginiz var mı?direction52' Alıntı:hocam tef mezunları iş güvenliği uzmanı olabiliyor. Ben 2013 aralık da sınavına girmiştim. Ayrıca bulunduğum ilde görevlendirmeler başladı. Bu sene kendi okulumda görevlendirileceğim inşallah.
ay51' Alıntı:anladığım kadarıyla eğitimleri almadan sınava girmek doğru değil. Sonuçta eğiitmlerde büyük ihtimal her yerde yapılmaz, il merkezlerinde yapılır. Bnm ilçe gibi il arasında 150 km olan ilçelerde yaşayanlar git gelde sıkıntı yaşar