Sanırım sorun telefon ayarlarında.Nokia sitesinde bir şeyler var gibi.Fakat sizin modele uyarmı ki?
http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazil ... n72/sss#10
"Sertifika yönetimi
Dijital sertifikalar güvenliği garanti etmezler; yazılımın kaynağını onaylamak için kullanılırlar.
Sözlük: Dijital sertifikalar Genişletilebilir Metin Üstü İşaretlendirme Dili (XHTML) ya da Kablosuz İşaretlendirme Dili (WML) sayfalarının ve yüklü yazılımın kaynağını onaylamak için kullanılır. Ancak, yalnızca sertifika kaynağının özgün olduğunun bilindiği durumlarda güvenilebilir.
Sertifika yönetimi ana görünümünde cep telefonunuzda kayıtlı yetki sertifikalarının listesini görebilirsiniz. Varsa kişisel sertifikaların listesini görmek için sağ kaydırma tuşuna basın.
Sertifika yönetimi ana görünümündeki seçenekler şunlardır:
1. Sertifika ayrıntıları
2. Sil
3. Güven ayarları
4. İşaretle/İşareti kaldır
5. Yardım
6. Çıkış
Dijital sertifikalar, gizli bilgilerin aktarımını içeren eylemler için bir online bankaya ya da başka bir siteye ya da uzaktaki sunucuya bağlanmak istediğinizde kullanılmalıdır. Ayrıca virüs ve diğer kötü yazılım riskini azaltmak ve yazılımı karşıdan yüklerken ya da kurarken yazılımın gerçekliğinden emin olmak istediğinizde kullanılmalıdır.
Önemli: Sertifikaların kullanımı uzaktan bağlantılarda ve yazılım kurulumundaki riskleri önemli ölçüde azaltsa bile, arttırılmış güvenlikten düzgün biçimde faydalanmak için kullanılmalıdırlar. Bir sertifikanın mevcut olması kendi başına bir koruma sağlamaz; arttırılmış güvenliğin sağlanması için sertifika yöneticisinin doğru, gerçek ya da güvenilir sertifikalar içermesi gerekmektedir. Sertifikaların sınırlı bir ömrü vardır. Sertifika geçerli olsa bile, Son kullanma tarihi geçmiş sertifika ya da Sertifika henüz geçerli değil yazıları çıkıyorsa, cihazınızdaki tarihin ve zamanın doğru olup olmadığını kontrol ediniz.
Sertifika ayrıntılarını görüntüle - gerçekliği kontrol et
Bir sunucunun doğru kimliğinden yalnızca sunucu sertifikasının imza ve geçerlilik süresi denetlendiğinde emin olabilirsiniz.
Sunucunun kimliği doğrulanamazsa, ya da telefonunuzda doğru güvenlik sertifikası yoksa, bu size telefon ekranında bildirilir.
Sertifika ayrıntılarını kontrol etmek için bir sertifikanın üstüne gelin ve Seçenekler > Sertifika ayrıntıları’ nı seçin.
Sertifika ayrıntılarını açtığınızda, sertifikanın geçerliliği kontrol edilir ve aşağıdaki notlardan biri görüntülenebilir:
1. Sertifika güvenilir değil – Sertifikayı kullanmak için bir uygulama ayarlamadınız.
2. Tarihi geçmiş sertifika –Seçili sertifikanın geçerlilik süresi sona ermiştir.
3. Sertifika henüz geçerli değil –Seçili sertifikanın geçerlilik süresi henüz başlamamıştır.
4. Sertifika çöktü – Sertifika kullanılamaz. Sertifikayı veren kişiyle bağlantıya geçin.
Güvenli ayarları değiştirin
Herhangi bir sertifika ayarını değiştirmeden önce sertifikanın sahibine gerçekten güvendiğinizden ve sertifikanın gerçekten belirtilen sahibe ait olduğundan emin olun.
Bir yetki sertifikasının üzerine gelin ve Seçenekler > Güvenli ayarlar’ ı seçin. Sertifikaya bağlı olarak, seçili sertifikayı kullanabilen uygulamaların listesi görüntülenir. Örneğin:
1. Symbian kurulumu:Evet –Sertifika yeni bir Symbian işletim sistemi uygulamasının kaynağını onaylayabilir.
2. Internet: Evet –Sertifika sunucuları onaylayabilir.
3. Uyg. kurulumu: Evet – Sertifika yeni bir Java uygulamasının kaynağını onaylayabilir.
Değeri değiştirmek için Seçenekler > Güvenli ayarları düzenle’ yi seçin."
şeklinde yazıyor.Ben çok bir şey anlamadım.Bende Samsung telefona yazılımı yüklemek için yaklaşık 1 ay boğuştum.Şimdi oldu.