İşinizi kolaylaştıracak bi ürün

Kodla Büyü

pisagorean

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşar fotosunu koydum. Ürün airties air 4430. Bi ara a101de 60 liraya satılmıştı almıştım. Ürünün amacı kablosuz bağlantıyı alıp güçlendirip tekrar yayınlamak. Repeater diyolar bunlara. Ayrıca 3 tane de kablo portu var. Çalıştığım okul iki katlı. Üst katta modem vardı. Akıllı tahtalar o modemden internet alıyo ama alt kata gücü yetmiyo. Bu ürünü aldım alt kata da internet verdik. Kurulum çok kolay. Direk portun birinden bilgisayara bağlıyosunuz ve ara yüze giriyosunuz. Çevrenizdeki wireless modemleri gösteriyor seçip bağlan diyosunuz o modemle eşleşiyor. nereye takarsanız takın o modemin sinyalini bulursa bağlanıyor. Yani pratik bi alet. Okulun internet olmayan kıyı köşe yerlerine çözüm olabilir.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    24.6 KB · Görüntüleme: 551
bilgi için teşekkürler hocam.üzerindeki portlamı bir bilgisayara bağlanıyor?orayı tam anlayamadım

ege' Alıntı:
bilgi için teşekkürler hocam.üzerindeki portlamı bir bilgisayara bağlanıyor?orayı tam anlayamadım
Sayın hocam sadece ilk kurulum için bilgisayara kabloyla bağlıyosunuz. Sonra 192.168.2.254 yazıp tarayıcıya arayüze giriyosunuz. Kolay kurulum seçeneğinden okulunuzdaki modemi seçiyosunuz kendini onunla eşleştiriyor. Sonra kabloyu çıkarıp sadece prize takıyosunuz olay bu.

Geri