bu işin shift+ctrl+esc ile de yapıldığını yeni öğrendim hocamaynenbadi' Alıntı:shift+ctrl+esc ye basıp işlemler sekmesinde cpu nu zu en fazla kullanan programı uygulamayı görürsünüz
doğrudur hocam belki bilen çoktur ama bu tarz şeyleri paylaşmak lazım bence, bende burada yeni öğrendiğim çok şey oluyor, basit diye paylaşmayan çok kişi olabiliyor bence çok yanlış..yasarsahbaz' Alıntı:bu işin shift+ctrl+esc ile de yapıldığını yeni öğrendim hocamaynenbadi' Alıntı:shift+ctrl+esc ye basıp işlemler sekmesinde cpu nu zu en fazla kullanan programı uygulamayı görürsünüz
Linuxda genelde kullanılır ama windows da da çalışıyor.yasarsahbaz' Alıntı:bu işin shift+ctrl+esc ile de yapıldığını yeni öğrendim hocamaynenbadi' Alıntı:shift+ctrl+esc ye basıp işlemler sekmesinde cpu nu zu en fazla kullanan programı uygulamayı görürsünüz
bende bunu yeni öğrendim saolun hocamhasari' Alıntı:Linuxda genelde kullanılır ama windows da da çalışıyor.yasarsahbaz' Alıntı:bu işin shift+ctrl+esc ile de yapıldığını yeni öğrendim hocamaynenbadi' Alıntı:shift+ctrl+esc ye basıp işlemler sekmesinde cpu nu zu en fazla kullanan programı uygulamayı görürsünüz
Sağ elindeki parmakları kırılan bir arkadaş bu şekilde açılabileceğini keşfetmiş bende ondan öğrenmiştim zamanında, tek elle acmanın yoluaynenbadi' Alıntı:shift+ctrl+esc ye basıp işlemler sekmesinde cpu nu zu en fazla kullanan programı uygulamayı görürsünüz