İşletim Sistemi Tavsiye

Kodla Büyü

ctrl+alt+delete

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar.okulumdaki eski bilgisayarlara bugüne kadar win 7 lite şeklindeki işletim sistemlerini yüklüyordum hız olarak idare ediyordu ama onlarında eksiklikleri vardı.kiminde arama komutu yok kiminde defender antivirüs çalışmıyor vs vs.bu yüzden önemli servisleri çalıştıran eski bilgisayarlar için ne tavsiye edersiniz.ramlar 768 mb işlemci amd

lite sistemler için ne diyorsunuz benim çektiğim sıkıntıları çeken ya da kullandığı sistemden memnun olan varmı

Valla hocam donanım belli, win7 yi bu ram ile kullanmak istiyorsan kasmalar olacaktır. Ya xp yükleyeceksin yada linux kuracaksın win7Yi 1 gb ram altında kullanmak boşa zaman kaybı bence. Kurun xp kafanız rahat etsin.

hocam haklısın win7 bu donanımla zor linux u da idareciler kullanamaz.güvenlik için win7 ye devam edecem ama bakalım sağlam bi lite bulursam burada tavsiye ederim artık

vay arkadaş, sen nerdesin..
idare bilgisayarı felan diyon..
bende birez Ram olacaktı, Ram'lerin özellikleri nasıl :?:
uyanlar olursa, kasalarda uygunsa sana gönderelim.
bilgisayarbilişim camiası RAM kampanyası lazım :o

Vallahamı bak sevindim..
Benden selam olsun Diyarbekr'e..
2,5 yılımı çalışmışlığım var..

Neyse konumuza gelelim.. 8)
Benimde donanımım iyide, Bilgisayarlarınkide fena değil, yani senin 768'lik PC'lere göre..
İstersen Ram'lerin özelliklerini söyle kenarda birez Ram olacaktı uyarlarsa göndereyim..

768MB ramli bilgisayarmı olur, 1GB bile değil.. :sleep:

Geri