İşletme.Net Online Koordinatorlük Evrakları Sistemi

Kodla Büyü

metex1234

Site Gezgini
http://www.okulevraklari.com
Raporları pdf olarak veriyor.
Tarihleri sizin işletme gününüze göre ayarlanıyor. Tabiki resmi tatiller o güne denk geliyorsa o günü aylık ve günlüğe almıyor.
Ayrıca devamsızlıkta tatil olarak işaretliyor.
Dikkat edilecek tek nokta önce işletme sonra öğrenci kaydı yapılması gerekiyor.
Şimdilik ücretsiz hosttan kaynaklı bant genişliği problemi olabilir. Özellikle tüm evrakları sıralı veren ekran biraz uzun sürüyor.
Kullanım videosu https://www.youtube.com/watch?v=DPeaPC-lREM
Karşılaştığınız hataları ceyhuncelik21@gmail.com bildirirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    79.4 KB · Görüntüleme: 1,867
  • 2.jpg
    2.jpg
    107.2 KB · Görüntüleme: 1,865
Adresi açamadım ama videoyu izledim çok başarılı görünüyor. Elinize sağlık hocam...

metex1234' Alıntı:
Hocam adreste hata varmis kusura bakmayin kopyalarken https olarak gelmis simdi duzelttim

Ben de tıklarken farketmemişim. Açabildim şu an tekrar teşekkürler...

Hocam saygılar ben ticaret meslek lisesinde çalışıyorum ve bu programı kullanmak istiyorum fakat bölüm kısmında bizim okulların bölümleri bulunmuyor. Büro Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Pazarlama ve Parekende, Ulaştırma Hizmetleri bu bölümleri eklemek mümkünmüdür. Saygılar

sınıf bilgisi alanı combobox yerine normal textbox olmalı...kullanıcı öğrenci sınııfı bilgisini mecburen E,F olarak yazmak zorunda kalıyor, sonra da bu kayıt seçilip "düzenle" denilerek sınıf bilgisi değişiyor ama bu da işi uzatıyor...bu düzeltilmeli diye düşünüyorum

Hocam vallahi bizim okulda raporlarda sınıf bilgisi geçmediği için orası oyle kaldı ama şimdi değiştim. Ayrıca sınıf bilgisi devamsızlık raporlarına eklendi.

Hocam çalışmanız gaayet güzel olmuş. Denizlide buna benzer yapmayı düşündüğü, Sizinkine benzeyen yarım kalmış projemi kenara kaldırıyorum.
Tüm evrakları seçince hataya düştü. Düzeltirsiniz.
İyi çalışmalar.

yolcuhan' Alıntı:
Hocam çalışmanız gaayet güzel olmuş. Denizlide buna benzer yapmayı düşündüğü, Sizinkine benzeyen yarım kalmış projemi kenara kaldırıyorum.
Tüm evrakları seçince hataya düştü. Düzeltirsiniz.
İyi çalışmalar.
Hocam host ücretsiz olduğu için bu problem oluşuyor. Normal hosta geçince düzelecektir...

Hocam ilk öğrencinin devamsızlıkları doldurmadı, ikinci öğrencinin devamsızlıkları doldurdu, devamsızlıkları doldurmasa daha iyi olur diye düşünüyorum...Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, günlük takip formunu gittiğimiz saat aralıklarını girsek ve eklesek çok güzel olur diye düşünüyorum...kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim...

Morris' Alıntı:
Hocam ilk öğrencinin devamsızlıkları doldurmadı, ikinci öğrencinin devamsızlıkları doldurdu, devamsızlıkları doldurmasa daha iyi olur diye düşünüyorum...Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, günlük takip formunu gittiğimiz saat aralıklarını girsek ve eklesek çok güzel olur diye düşünüyorum...kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim...
Hocam Büyük ihtimalle grup seçtiniz bir öğrencide grup yok seçmeniz gerek.. Bazı okullar gidilen güne çarpı attırıyorlar. grup seçince çarpı atıyor.

Elinize sağlık gayet güzel çalışıyor.

Devamsızlık çizelgesinde işletmeye gitmediği tüm günlere "T" harfi koymuş. Sadece resmi tatillerde koyulur normalde.

Birde Günlük Evrakda ve not fişinde işletme adındaki Türkçe karakterleri küçük harf olarak çıkartmış.

UYGULAMANIZ ÇOK GÜZEL
BİZİM OKULDA BU FORMUDA İSTİYORLAR. BUNUDA EKLEYEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.

Ekli dosyalar

• AYLIK GÖREV FORMU.png
    AYLIK GÖREV FORMU.png
    41.5 KB · Görüntüleme: 560
mevzuat' Alıntı:

Devamsızlık çizelgesinde işletmeye gitmediği tüm günlere "T" harfi koymuş. Sadece resmi tatillerde koyulur normalde.

Birde Günlük Evrakda ve not fişinde işletme adındaki Türkçe karakterleri küçük harf olarak çıkartmış.

Hocam Hafta sonlarını ve resmi tatilleri T diyor ... Türkçe Karakter problemini ben göremedim...

Ekli dosyalar

• 12.jpg
    12.jpg
    180.6 KB · Görüntüleme: 545
hocam elinize emeğinize sağlık güzel bir uygulama olmuş. Bi istek olarak düşünürsen Pdf dökümanları orjinal dökümanların sayfa yapısına tam benzetilebilirse tadından yenmez olur. :alkis:

evvela tebrikler...
eksiklikler:
işletme ekle deyip işletmeyi ekledikten sonra yeni bir işletme için YENI IŞLETME EKLE butonu olması daha iyi olurdu. Mevcut durumda her yeni işletme için formdaki bilgileri tek tek silip yenisini yazmak gerekiyor.
Aynı şey öğrenci ekleme için de geçerli.
hemen pdf olarak kayıt etmese raporu... önce bi görsek sonra kaydet desek.. bende idm yüklü... işletmeyi seçtiğim gibi hooop download..
raporlar ekranındaki buton yazıları neredeyse 1 km öteden okunacak...daha küçük ve zarif olabilir... bir de butonlar arası geçiş biraz yavaş gibi....

metex1234' Alıntı:
mevzuat' Alıntı:

Hocam Hafta sonlarını ve resmi tatilleri T diyor ... Türkçe Karakter problemini ben göremedim...

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    43.2 KB · Görüntüleme: 542
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    33.7 KB · Görüntüleme: 543
Sizin okul uğraşacak başka birşey bulamadı mı?
Oldu olacak iki işletme girişi arasındaki zaman farkının nedenini de raporlatsın. Yemek yediyseniz çay içtiyseniz gittiğiniz kafe-lokantalardan giriş çıkış fişi de istesi n...
tea_comp' Alıntı:
UYGULAMANIZ ÇOK GÜZEL
BİZİM OKULDA BU FORMUDA İSTİYORLAR. BUNUDA EKLEYEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.

cyln' Alıntı:
evvela tebrikler...
eksiklikler:
işletme ekle deyip işletmeyi ekledikten sonra yeni bir işletme için YENI IŞLETME EKLE butonu olması daha iyi olurdu. Mevcut durumda her yeni işletme için formdaki bilgileri tek tek silip yenisini yazmak gerekiyor.
Aynı şey öğrenci ekleme için de geçerli.
hemen pdf olarak kayıt etmese raporu... önce bi görsek sonra kaydet desek.. bende idm yüklü... işletmeyi seçtiğim gibi hooop download..
raporlar ekranındaki buton yazıları neredeyse 1 km öteden okunacak...daha küçük ve zarif olabilir... bir de butonlar arası geçiş biraz yavaş gibi....
Hocam dediklerinizi dikkate alacam.. Guleceksiniz ama bizim okulda bazi yasli arkaaslar var.. Ee merkezde endustri mes. Yasli kayniyo eski hali kucuktu ama gormuyoruz dediler.. Ama bende farkindayim biraz abartmisim

Geri