evet hocam bizim okuldada hep bu şekilde yapıyorlar. sınav günleri için dersinz olsun olmasın 5 saat.atmega16' Alıntı:Hocam yönetmelik söyleyebilirmisiniz.O hafta bizim normal ekdersleri kestiler sadece sınav olan günler için 5 er saat verdiler.
Öğrenciler son hafta işletmeye gitmez diye bir uygulamanın dayanağı yoktur. Yönetmelikte aynen şu ifade geçer; beceri eğitimi eğitim öğretim ile başlar öğretim yılı sonunda sona erer. Yani okul açılınca başlar okul kabanınca biter. Sizin idareciler ücret vermemek için öyle diyordur.tayinci42' Alıntı:işletmede beceri eğitimi sınavının yapıldığı hafta yani son hafta öğrenciler işletmelere gitmezler. Bu sebeple son hafta koordinatörlük ücreti ödenmiyor. Ancak son hafta işletmede beceri eğitimi sınavı yaptığınız gün diğer dersleriniz varsa o derslerde görevli izinli sayılıyorsunuz, ve o derslere girmiş gibi ekders ücretiniz varsa alıyorsunuz. Bunun yanında sınav ücreti olarak 5 saat ek ders ücreti alıyorsunuz. Sadece siz değil komisyondaki herkes bu ücreti alıyor, hatta öğrencilerin işletmelerindende bir sektör temsilciside alıyor ücreti.
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Öğrenciler son hafta işletmeye gitmez diye bir uygulamanın dayanağı yoktur. Yönetmelikte aynen şu ifade geçer; beceri eğitimi eğitim öğretim ile başlar öğretim yılı sonunda sona erer. Yani okul açılınca başlar okul kabanınca biter. Sizin idareciler ücret vermemek için öyle diyordur.tayinci42' Alıntı:işletmede beceri eğitimi sınavının yapıldığı hafta yani son hafta öğrenciler işletmelere gitmezler. Bu sebeple son hafta koordinatörlük ücreti ödenmiyor. Ancak son hafta işletmede beceri eğitimi sınavı yaptığınız gün diğer dersleriniz varsa o derslerde görevli izinli sayılıyorsunuz, ve o derslere girmiş gibi ekders ücretiniz varsa alıyorsunuz. Bunun yanında sınav ücreti olarak 5 saat ek ders ücreti alıyorsunuz. Sadece siz değil komisyondaki herkes bu ücreti alıyor, hatta öğrencilerin işletmelerindende bir sektör temsilciside alıyor ücreti.
Sınav yarım gün sürüyor. Sadece o gün kimin işletme gününe denk geldiyse onlar almıyorlar. ama zaten sınav ücreti o açığı kabatıyor. siz sınav 5 gün boyunca yapıyorsanız bişey diyemem.tayinci42' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Öğrenciler son hafta işletmeye gitmez diye bir uygulamanın dayanağı yoktur. Yönetmelikte aynen şu ifade geçer; beceri eğitimi eğitim öğretim ile başlar öğretim yılı sonunda sona erer. Yani okul açılınca başlar okul kabanınca biter. Sizin idareciler ücret vermemek için öyle diyordur.tayinci42' Alıntı:işletmede beceri eğitimi sınavının yapıldığı hafta yani son hafta öğrenciler işletmelere gitmezler. Bu sebeple son hafta koordinatörlük ücreti ödenmiyor. Ancak son hafta işletmede beceri eğitimi sınavı yaptığınız gün diğer dersleriniz varsa o derslerde görevli izinli sayılıyorsunuz, ve o derslere girmiş gibi ekders ücretiniz varsa alıyorsunuz. Bunun yanında sınav ücreti olarak 5 saat ek ders ücreti alıyorsunuz. Sadece siz değil komisyondaki herkes bu ücreti alıyor, hatta öğrencilerin işletmelerindende bir sektör temsilciside alıyor ücreti.
hocam son hafta öğrencileri işletmeye gönderiyor musunuz siz? Biz göndermiyoruz ondan dolayı ücrette almıyoruz. Okulun kapanacağı son hafta yıl sonu beceri sınavını yapmamız gerekiyor bu sebeple o hafta öğrencileri göndermiyoruz. siz nasıl yapıyorsunuz, son hafta öğrencilerin işletmeye gitmesi gereken bir günde okulda sınava alsanız, sonuç olarak koordinatörlük yapılmamış oluyor. Sizin okulda nasıl bir uygulama var, anlamadım, biraz bahseder misiniz..
hocam uygulama yanlış, hangisi yüksek ise onu yazmalarrı gerekiyor,atmega16' Alıntı:Hocam yönetmelik söyleyebilirmisiniz.O hafta bizim normal ekdersleri kestiler sadece sınav olan günler için 5 er saat verdiler.
.ecezehra' Alıntı:bizim okulda pazartesi salı sınav yapıldı. Bunun için 5+5 ek ders aldık çarşamba perşembe cuma derse girdik .Ama bunun için ek derslerimizi alamadık. sadece rehberlik ve 10+1'den geleni aldık. Sizce doğru hesaplanmış mı?
hocam konu baya eski ama, bu işletme yetkilisinin ücret alması ile ilgili resmi yazı bulamadım. yardımcı olursanız sevinirimtayinci42' Alıntı:işletmede beceri eğitimi sınavının yapıldığı hafta yani son hafta öğrenciler işletmelere gitmezler. Bu sebeple son hafta koordinatörlük ücreti ödenmiyor. Ancak son hafta işletmede beceri eğitimi sınavı yaptığınız gün diğer dersleriniz varsa o derslerde görevli izinli sayılıyorsunuz, ve o derslere girmiş gibi ekders ücretiniz varsa alıyorsunuz. Bunun yanında sınav ücreti olarak 5 saat ek ders ücreti alıyorsunuz. Sadece siz değil komisyondaki herkes bu ücreti alıyor, hatta öğrencilerin işletmelerindende bir sektör temsilciside alıyor ücreti.