İşletmelerde Beceri Birinci Dönem Notu

Kodla Büyü

ayhanyavuz

Site Gezgini
Arkadaşlar birinci Dönem işletmelerde beceri eğitimi yapan öğrencilerimize kaç tane not vereceğiz.Bu konuda hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Dönem notunu işletme verir. Biz işletmeden 3 not alıyoruz, notları koordinatör müdür yardımcımız giriyor. Siz en iyisi kendi müdür yardımcınıza sorun.

Hocam bu üç notuda işletme yetkilisi mi veriyor?
Birde bu uygulma notu aldığınız belgeyi gönderebilir misiniz?

Bizim kordinatör müdür yardımcımız yok?Diğer müdür yardımcılarınında konu hakkında bilgileri yok :(

notları işletme yetkilisinden alıyoruz. E okulda da işletmelerde beceri eğitimi dersini seçip 3 tane uygulama notu veriyoruz.
örnek belgede şu şekilde..

Ekli dosyalar

• IMG_20150118_211821 (816 x 612).jpg
    IMG_20150118_211821 (816 x 612).jpg
    104.6 KB · Görüntüleme: 962
Arkadaşlar şimdi benim sınıfımdan bir öğrenci işletmeye gidiyor diğerleri okulda . Okulda olanlara 3 sınav yaptım ve e-okulda sınav alanlarına girdim. İşletmede olan öğrencinin notlarını işletme verecek tamam bu notları da uygulama sınavı gibi mi gireceğiz acaba?

chikage' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi benim sınıfımdan bir öğrenci işletmeye gidiyor diğerleri okulda . Okulda olanlara 3 sınav yaptım ve e-okulda sınav alanlarına girdim. İşletmede olan öğrencinin notlarını işletme verecek tamam bu notları da uygulama sınavı gibi mi gireceğiz acaba?
Hocam işletmelerde beceri eğitimi dersinde 1. dönem için 3 tane uygulama girilir normal ders notu kısmından 3 uygulama kısmı açılıp oraya notlar girilir. İkinci dönem ise biraz daha farklıdır. işletme notu+dosya notu +beceri sınav notu 3 ü birden girilir.

okulda ya da işletmede farketmiyor yani hepsini uygulamalara giricem eyvah eyvah şimdi hepsini değiştirmem lazım o zaman, teşekkürler hocam cevabınız için

Kaç tane not vereceğinize dönem başındaki zümrede vermeniz gerekirdi. Biz dönem başında ibe yıllık planımıza göre 7 tane iş belirledik ve işletmelerden de öğrencilerin yaptığı bu işler için 7 tane not vermelerini talep ettik.

8 tane not belirledik, bu notlara göre işletme 8 not veriyor. Bu notların ortalamasını Proje kısmına girdik. Cevapları görünce kafam karıştı.

Değerli arkadaşlar, işletmelerden notları almak için istenen formda hizmet sektörlerine göre 3 not yeri var. Bu nedenle öğrencinin işletmede yaptıkları için işletme toplamda 3 not verecek. İster dönem içinde verdiği notların ortalamasını alıp, 3 kere yazsın isterse de yaptırdığı ayrı ayrı işlemleri toplam 3 notla değerlendirsin. 7 not 8 notu aldınız diyelim, e-okulda nereye ekleyeceksiniz. Alın 3 notunuzu e-okulda da uygulama bölümüne girin gitsin. Kendinizi bu kadar yormanıza gerek yok.

Geri