İşletmelerde Beceri Eğitimi Dersi Okula Alındı (yardım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bas_kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bas_kan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdürümüz bu yıla kadar öğrencilerin staj yaptığı işletmeleri alanımıza (web programcılığı) uygun olmadığı için öğrencileri ikinci dönem okula çekiyor. Plan ve işlenecek konular, programlar hakkında yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler..

daha önceki okulumda yapmıştım okulda. şu anda elimde plan yok ama megep de örnek plan bulabilirsiniz. işlenecek konuları kendiniz belirleyeceksiniz. sabit bir içerik yok.

10 ve 11. sınıfta almadığı dal derslerini yada dilerseniz diğer dalların derslerini seçebilirsiniz. tavsiyem web tasarım, internet programcılığı, grafik animasyon derslerinin modüllerini seçmeniz. bunlar haricinde de siz daha uygun olduğunu düşündüğünüz modüller seçebilirsiniz.

Grafik animasyon ve web tasarım derslerini gösterdim. Kendi fikrim C++ göstermek ama uygun olurmu ondan emin değilim..

bas_kan' Alıntı:
Arkadaşlar müdürümüz bu yıla kadar öğrencilerin staj yaptığı işletmeleri alanımıza (web programcılığı) uygun olmadığı için öğrencileri ikinci dönem okula çekiyor. Plan ve işlenecek konular, programlar hakkında yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler..
..
1 dönem boyunca UYGUNDUR diye rapor tuttuğunuz işletmelere 1 günde nasıl UYGUN DEĞİLDİR demeyi düşünüyor sizin müdürünüz merak ettim !!!

bence bu seneyi tamamamanız en doğrusu olur. kaldı ki İŞLETME BULUNAMAZSA okulda yapılıyor diyor yönetmelik. siz işletme varken okulda yaparsanız sorun yaşayabilirsiniz.
..
onun dışında İBE için sene başında zaten bir plan yapmanız gerekiyor. o plana uygun olarak 2. dönem konularını işleyebilirsiniz. yada zümre yapıp yeniden bu konular içinde revizyon yapabilirsiniz...

Geri