İşletmelerde Beceri Eğitimi Hakkında!! Acil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan monay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

monay

Üye
herkese merhaba.
Benim bi problemim var işletmelerde beceri eğitimi dersi ile ilgili olarak... ÇPL deyim Bilişim teknolojileri alanı. Son sınıfta 8 öğrencim işletmelerde 14 öğrencim ile 24 saatlik dersim var hafta içi. İşletmeye gitmeyenlerin mezun olmaları için tamamlaması gereken 300 saat stajı Tam gün Tam Yıl adı altında okulda Cumartesi günleri 8' er saat yapıyoruz.

Benim sorum ek ders yönünden olacak. normalde 16 saate kadar koordinatörlük alıyoruz. Cumartesi günlerinin ek dersi bu 16 saat içinden mi olacak yoksa ek dersin haricinde +8 şeklinde mi hesaplanacak.. Bu konuda görüşlerininzi bekliyorum . teşekkürler

h.sonları öğrencileriniz işletmeye gitmedikleri için ayrı bir koordinatörlük ücreti alamazsınız gibi geliyor. okulda durdukları saati de BENCE İBE dersi içinde göstermelisiniz ve dersi 24 saat değil 16 + 8 şeklinde yapmalısınız. yinede müdür yardımcısına danıştıktan sonra p.tesi kesin bilgi veririm.

hocam ben daha önce doğuda çpl de çalıştım.İşletme olmadığı için 24 saat hafta içi ibe dersi olarak yapıyorduk.cumartesi günleri de 8 saat staj adı altında 300 saatlik yapıyorduk.ben ayrı ek dersi alıyordum.Yalnız bu staj olayının tamamını bir senede yapamıyorsun.2 seneye bölüyorsun 150+150 gibi.

barbanyan35 sağolasın pazartesini bekliyorum.
emrahsahan senin durumun benden farklı.. ben işletmeye ayrıca öğrenci de gönderiyorum. ozaman nası bi durum oluyor o belirsiz, başka arkadaşların da katkılarını bekliyorum sağolasın.

Geri