İşletmelerde Beceri Eğitimi Hakkında Yardım ???

Kodla Büyü

defall

Aktif Üye
Arkadaşlar bu dönem çpl de görev yapmaya başladım ve 12. sınıflardaki işletmelerde beceri eğitimi için gittiği stajlarla ilgili bir sürü evrak işi olduğunu öğrendim.
Bana öncelikle bu işin prosedürünü anlatabilir misiniz? ne gibi evraklar doldurmam,imzalamam gerekecek. Öğrendiğim bilgiler şunlar:
Öğrenciler staj defteri dolduracak, o defterde imzalacağım yerler var, ayrıca öğrencilere proje vereceğim ve o proje staj defterine işlenecek.
Doldurmam gerekn kontrol formları varmış haftada 1 er gün staj yerlerini kontrole etmem gerekiyormuş. Problem var mı yok mu onun yazılması gerekiyormuş.
Bi de sınav kurulu oluşturuluyormuş. Bu konuda bilgim bu kadar.

Arkadaşlar yardımcı olursanız bu hafta sonu evrak işlerini bitirmek istiyorum, işin acemisiyim en ufak yardımınıza bilginize bile ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler...

Bu zamana kadar nerdeydiniz hocam? Koıntrol formları dönem sonu değil haftalık dolduruluyor yoklamalar da aylık keza defter de öyle...

Bu zamana kadar bunları yapmadıysanız nasıl bir idare var başınızda?

Aynı konuda ben de sıkıntı yaşıyorum:( Okulumuzda bu konu hakkında bilgi sahibi olan kimse de yok. Yardım ederseniz ben de çok sevinirim.
Bizim öğrencilerimiz kasaba yakınlarında işletme olmadığı için beceri eğitimini okulda aldılar. staj defterleri ve kontrol formları var. Fakat bunun değerlendirmesini e okulda nasıl yapıyoruz? okulda staj yaptıkları için sanırım yıl sonu beceri sınavı yapılmıyormuş. e okulda beceri sınavı ve dosya notu şeklinde iki kısım var yönetici girişinde ama bu iki notun birleşimi staj notunu oluşturuyor sanırım. eğer okulda staj yaptıklarında beceri sınavı yapılmıyorsa dosyaları değerlendirmiyor muyuz? Aklım çok karıştı yardım ederseniz çok sevinirim..

DaMieN' Alıntı:
Bu zamana kadar nerdeydiniz hocam? Koıntrol formları dönem sonu değil haftalık dolduruluyor yoklamalar da aylık keza defter de öyle...

Bu zamana kadar bunları yapmadıysanız nasıl bir idare var başınızda?

İlçede görev yapıyorum hocam, ve staj yerleri il merkezde. Biz dersi bitirip staj yerlerine gidene kadar kapanıyor daireler. 2 okulda görev yapıyorum, HEM kursum var ilçede tekim ve heryere yetişmeye çalışıyorum, girdiğim bi ton fahri ders var. Bu sebeplerden ötürü sene sonuna kaldı hocam idare de göz yumdu malum sebeplerden dolayı ve sene sonunda hepsini doldurup imzlatırız dediler.

anlaşıldı umarım.
İnşallah hafta sonu bitirebilirim.

hocam inşallah bunları halledersiniz ama en sonunda da işletme beceri sınavı var bundan haberiniz vardır değilmi....

Arkadaşlar konuyu yeniden canlandırıyorum ama biz okul olarak daha önce 12. sınıfları hiç işletmeye göndermedik hep okulda ders olarak yaptırdık, önümüzdeki sene için işletmelere gitmesini istiyoruz, bu konuda tecrübesizim, deneyimli arkadaşlarım şu andan itibaren yapmam gereken işleri anlatabilirler mi?Ayrıca bu sene bitmeden işletmeye doldurtulması gereken evrak, önümüzdeki sene doldurulması gereken evraklar varsa paylaşabilir misiniz?

Geri