İşletmelerde Beceri Eğitimi ilgili Sorum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rguneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rguneri

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar..ben ilçede kız meslek lisesinde çalışıyorum...Hem yeterli işletme olmaması hemde kız öğrencilerin işletmede yaşadığı sorunlar yüzünden bu sene okulda yaptık..Fakat hem öğrenciler açısından hemde öğretmen açısından hiç verimli geçmiyor ve çok sıkıcı...Sorum
Seneye son sınıfları özel sektör yerine "formatör olarak görevlendirilmiş kadrolu bilgisayar" öğretmenlerin görev yaptığı okullara öğrencilerimi göndermemde yasal bir engel var mı?..buna ilçe milli eğitim,halk eğitim,ortaokul ve genel lise dahil ederek soruyorum
Yardımlarınızı bekliyorum

Biz ilçe MEM e gönderiyoruz, yıllardır..
ama yine başka örneklere bakalım varsa....

saidtr' Alıntı:
Biz ilçe MEM e gönderiyoruz, yıllardır..
ama yine başka örneklere bakalım varsa....

Hocam cevap için teşekkürler.....Okullara da gönderen varsa ve yazarsa sevinirim

hocam biz ilçe mem'e okullara kaymakamlığa bankaya bigibir sürü alakasız yere göndermek durumundayız çünkü işletme sayısı yetersiz

yarısını devlet hastanesi, ilköğretim okulu, belediye, meslek yüksek okulu gibi çeşitli yerlere gönderiyoruz yarısına da okulda işletmede beceri eğitimi dersi koyduk.

bizde belediye hastane kaymakamlık ptt toprak mahsulleri ofisi gibi yerlere gönderdik aynı zamanda özel yerlere de (bilgisayarcı, muhasebeci gibi)
yalnız okullara gönderdiğimizde öğrencilerin sözleşmelerini ve evraklarını başka bir yere imzalatıyoruz okulda yapmıyormuş da başka bir yerde yapıyormuş gibi
müdür yardımcımız yönetmelik gereği okullar işletmeden sayılmıyor demişti işletme olabilmesi çin geren şartları sağlamıyormuş diye

Geri