İşletmenlik kursu sertifika sınavları

Kodla Büyü

drejog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi akşamlar arkadaşlar halk eğitim merkezlerinde açtığımız bu kurs için uygulama sınavı zorunlu mu acaba yoksa sadece yazılı sınav yetiyor mu?

Hocam Teori ve Pratik olmak üzere iki not veriyosunuz. Ama genelde yazılı sınav yapılıyor pratik kısmı öğretmen tarafından sözlü notu gibi giriliyor.

hocam ben 1-2-3.modülü teorik yapıyorum ve sisteme sadece teorik not giriyorum 3-4-5.Modülleride sadece uygulama olarak yapıyorum ve sadece pratik notu giriyorum

bas_kan ve bilisimci_009 hocalarım cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Tüm modülleri teorik yapsam sıkıntı olmaz o zaman

hocam zaten HEM pek fazla incelemiyor teorik yada pratik not girilmişmi önemli olan o pek fazla ayrıntıya girmiyor sanırım

Arkadaşlar ben şu anda bilgisayar operatörlüğü kursu veriyorum bir dönemde halk eğitim merkezi müdürlüğüne vekaleten baktım . Kursiyerin teorik ya da uygulama notu olarak iki bölümü var. isterseniz ikisini de yapabilirsniz isterseniz istediğiniz bir bölümü de yapmanız yeterli olacaktır. Yani size kalmış sonuçta kursiyerin o modülden başarılı olması yeterli

halk eğitim sınav notlarının girilebileceği bir sistem var mı?
bu arada kaç sınav yapıyorsunuz ve sınavda kaç soru soruyorsunuz?

hocam sistem var ama halk eğitim sizin adınıza tanımlarsa açıp kullanabilirsiniz aksi halde siz notları halk eğitime verirsiniz onlar girer.. yani halk eğitime bağlı bir durum

anladım hocam, peki siz sınavları nasıl hazırlıyorsunuz. ben 160 soruluk bir test sınavı uygulasam uygun olur mu acaba?

hocam toplam 6 modül var ve her modülün sınavını ayrı yapıyorsunuz.örneğin 1.modül 24 saat ve 24 saatin sonunda 1.modül sınavını yapıyorsunuz.
Ben genelde 1-2-3. modüllerin her biri için 20 -25 soruluk test yapıyorum.Sorularıda zaten forumda bir arkadaş paylaşmış onu kullanıyorum

Geri