İşte gerçek kahraman

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif

Ekli dosyalar

• kahraman.jpg
    kahraman.jpg
    135.1 KB · Görüntüleme: 989
yorumlara bak birde altındaki :) bizim insanımız cidden bi garip, yapilani alkışlamak yerine salak salak yok müslüman değil yok cennete gidemez gibi yorum yapanlar var, allah akıl fikir versin bunlara.

kakababa' Alıntı:
yorumlara bak birde altındaki :) bizim insanımız cidden bi garip, yapilani alkışlamak yerine salak salak yok müslüman değil yok cennete gidemez gibi yorum yapanlar var, allah akıl fikir versin bunlara.
Bu yorumları yapanlar kimsenin yaralı parmağına .... normalde böyledirler ama bu şekildeki adamlara da laf söylerler. Ne diyelim allah akıl fikir versin. :)

serkanozen1' Alıntı:
Nedir bu gerçekten de film çeker gibi..
Gerçek kahramanlar kendilerini lanse etmezler.

Hocam eleştiriyorsun ama acaba sen bu adamın yaptığının binde birini yapıyor musun acaba?

hakatten hayatında hiç yardım etmeyen insanla videoya yorum yazmaya gelince ahkam keserler sen de yap yardımını tüm dünyaya reklamını da yap yeter ki yardım et

andariel' Alıntı:
serkanozen1' Alıntı:

Hocam eleştiriyorsun ama acaba sen bu adamın yaptığının binde birini yapıyor musun acaba?
Yapmadığımı bilemezsin dedim ya iyilik yapıp reklam yapmaya gerek yok..
Allah herkesin hayrını kabul etsin..
KUR'AN: Zilzâl Suresi; Sure 99, Ayet 7. 8. Ayet
7.Fe men ya’mel miskâle zerretin hayren yereh.
8.Ve men ya’mel miskâle zerretin şerren yereh.
Artık kim zerre kadar hayır işlerse onu görür.
Ve kim zerre kadar şerr işlerse onu görür.
Ama filminde altında yazılanların hiç mi gerçek payı yok..

goldenboy' Alıntı:
hakatten hayatında hiç yardım etmeyen insanla videoya yorum yazmaya gelince ahkam keserler sen de yap yardımını tüm dünyaya reklamını da yap yeter ki yardım et
hocam ahkam kesen yok...
Kimsenin nasıl yardım yaptığını bilemezsin..
Filmin satır aralarına iyi bak...
Suriyelilere yapılan yardımları eleştireceksin..
Sonrada yardımdan bahsedeceksin..
Böyleleri de var..

serkanozen1' Alıntı:
goldenboy' Alıntı:
hocam ahkam kesen yok...
Kimsenin nasıl yardım yaptığını bilemezsin..
Filmin satır aralarına iyi bak...
Suriyelilere yapılan yardımları eleştireceksin..
Sonrada yardımdan bahsedeceksin..
Böyleleri de var..
Teröristlere yapılan yardımdan mı bahsediyorsun. Buna da yardım diyorsanız öyledir mutlaka...Allah katında hesap verirken adamın eline silah verip Suriye ye gönderdik şeklinde savunma yaparsınız.

serkanozen1' Alıntı:
katılıyorum hocam..
gerçekte de yardım ediyor olabilir bu işi paraylada yapıyo olabilir orasını biz bilemeyiz.
ama bir elin verdiğini diğer el görmüyecek reklama gerek yok diye düşünüyorum bende :?

Peki sizce bu çekim yapılmasa bizler böyle birinin olduğunu nereden bilecektik. Yardım ettiği bu insanlar yalan mı yani. Hikayesi ilginç olmalı ki (zaten öyle) TV kanalları tarafından dikkat çekmiş.
Bu sene Antalya da buna benzer bir kadın ortaya çıktı bitkisel hayata giren Rus bir çocuğa bakıyordu. Hem Türkiye de ki hemde Rusya da ki hanallar da günlerce yayınlandı.

Ha belki insanların gözüne sokmak iyi değildir ama bu insanların böyle bir derdi olacağını hiç sanmıyorum. Hem insanlara zaman zaman güzel örnek davranışlar göstermek lazım.
Günümüz insanları hem bencil hemde insanlıktan uzak.

serkanozen1' Alıntı:

Hocam bir de şöyle düşün. Bu adamın bu yardımı sürdürebilmesi ve hatta artırabilmesi için yegane ihtiyacı PARA. bu videoyu da para için çekmiş olabilir. Para kazanmak manasında demiyorum. Diğer insanların kendisine bağış yapması manasında. Yiyecek, içecek, iş gücü vs.

Kısaca reklam amaçlı değil yardım amaçlı bir video olabileceğini düşünüyorum. Adam kendisini övmüyor daha fazla yardım toplayabilmek için tanıtım yapıyor.

hasari' Alıntı:
Peki sizce bu çekim yapılmasa bizler böyle birinin olduğunu nereden bilecektik. Yardım ettiği bu insanlar yalan mı yani. Hikayesi ilginç olmalı ki (zaten öyle) TV kanalları tarafından dikkat çekmiş.
Bu sene Antalya da buna benzer bir kadın ortaya çıktı bitkisel hayata giren Rus bir çocuğa bakıyordu. Hem Türkiye de ki hemde Rusya da ki hanallar da günlerce yayınlandı.
bilmemiz gerekiyor mu peki?ya da bizim mi bilmemiz lazım ?ya da bilmesi gereken biliyor mu zaten?

by_katliam' Alıntı:
hasari' Alıntı:
bilmemiz gerekiyor mu peki?ya da bizim mi bilmemiz lazım ?ya da bilmesi gereken biliyor mu zaten?
Neden iyi bir iş yapanı taktir etmeyelim. Sizce yani bu kimselerin reklama mı ihtiyacı var. Zaten adam karşılıksız fedakarlık ve yardım yapıyor bu gibi kimseler çıkar için video çekeceğini hiç sanmıyorum. Bunlar bir iki örnektir sadece ortaya çıkmayan binlercesi de vardır. Eğer tv çıktığı için bunu eleştirekseniz bundan önce eleştirilmesi gereken çok şey var. Örneğin Türkiye'nin her kanalında yayınlanan evlenme programları ile başlayabilirsiniz.

serkanozen1' Alıntı:
andariel' Alıntı:
serkanozen1' Alıntı:

Yapmadığımı bilemezsin dedim ya iyilik yapıp reklam yapmaya gerek yok..
Allah herkesin hayrını kabul etsin..
KUR'AN: Zilzâl Suresi; Sure 99, Ayet 7. 8. Ayet
7.Fe men ya’mel miskâle zerretin hayren yereh.
8.Ve men ya’mel miskâle zerretin şerren yereh.
Artık kim zerre kadar hayır işlerse onu görür.
Ve kim zerre kadar şerr işlerse onu görür.
Ama filminde altında yazılanların hiç mi gerçek payı yok..

Tamam yapılan herşeyi Allah görür, ama sen ben göremeyiz işte... Reklam değil diğer insanlara örnek olmaktır bu...
Önemli olan niyet, Nice insanlar var başkalarına Allah rızası için değilde kendi menfaatleri için yardım eden...
Ayrıca denizfeneri'nin gerçek payı vardı da ne oldu...

hasari' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Neden iyi bir iş yapanı taktir etmeyelim. Sizce yani bu kimselerin reklama mı ihtiyacı var. Zaten adam karşılıksız fedakarlık ve yardım yapıyor bu gibi kimseler çıkar için video çekeceğini hiç sanmıyorum. Bunlar bir iki örnektir sadece ortaya çıkmayan binlercesi de vardır. Eğer tv çıktığı için bunu eleştirekseniz bundan önce eleştirilmesi gereken çok şey var. Örneğin Türkiye'nin her kanalında yayınlanan evlenme programları ile başlayabilirsiniz.
o programları eleştirmediğimizi nerden biliyorsun hocam?
biz adam yardım etmesin demiyoruz ki,Allah kabul etsin yardımını.bana göre yapılan yardımların ekranlarda gösterilmesi yanlış (o kişi adına) mesela sen bu güne kadar çok yardım etmişindir hangisini videoya çektin burda paylaştın hocam ?

by_katliam' Alıntı:
o programları eleştirmediğimizi nerden biliyorsun hocam?
biz adam yardım etmesin demiyoruz ki,Allah kabul etsin yardımını.bana göre yapılan yardımların ekranlarda gösterilmesi yanlış (o kişi adına) mesela sen bu güne kadar çok yardım etmişindir hangisini videoya çektin burda paylaştın hocam ?
Hocam ben reklama senden çok karşıyım ama böyle istisnai olayları da hoş görmek lazım. Burada çevremde bu durumları ne kadar çok eleştirdiğimi tahmin bile edemezsin. Aynı dili konuşuyoruz ama farklı. :)

Geri