İşte IPHONE 6'nın çıkış tarihi ve özellikleri !

Kodla Büyü

KingSkrupellos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
gjzMvZ.jpg

Videolar : http://www.youtube.com/watch?v=R4-YdC5N6Lo
http://www.youtube.com/watch?v=impZ7krcPzI

Apple’ın merakla beklenen iphone 6 modelinin tanıtım tarihi ve fiyatı belli oldu.

Apple ’ın yeni iPhone modeli iPhone 6 uzun süredir merakla beklenirken tanıtım tarihi ve fiyatı konusunda yeni bilgiler geldi...

Geçtiğimiz Mayıs ayında iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen görüntüler internete sızmıştı.

iPhone 6’nın üretimi için işçi alımı yapan Apple’ın hazırlıkları tüm hızıyla sürerken Alman taşıyıcı Deutsche Telekom ve Çin'den gelen haberlere göre iPhone 6, 19 Eylül'de tanıtılacak ve en geç Eylül sonuna kadar da satışa sunulacak.

Gelen bilgiler arasında iPhone 6’nın tanıtılmasından en geç 1 ay süreyle tüm dünyada satışının gerçekleşeceği belirtilirken 4 farklı seçenekte sunulacak iPhone 6’nın fiyatı da belirlendi.

GB’lık iPhone 6 ise yaklaşık 1110$'dan teknolojiseverler ile buluşacak.

Bu fiyatlandırmayı ülkemize entegre ettiğimizde ise 32 GB’lık iPhone 6’nın 2699TL’den 64 GB’lık modelin ise 3099TL’den satışa sunulması bekleniyor.

İPHONE 6′NIN GENEL ÖZELLİKLERİ NE OLACAK

The Wall Street Journal Apple"ın 6 inç bir telefon hakkında testlere başladığının haberini bu hafta yayınlamıştı. Ben yeni nesil telefonun 5,7 inç boyutunda olacağını düşünüyorum. İOS 7 ile gelmesi kesinleşen telefonun kısa bir süre içinde İOS 8 işletim sistemine geçirilmesi planlanıyor. Apple"ın 1500 mah pil gücünden 3000 mah pil gücüne geçmesine de kesin gözüyle bakabiliriz. iPhone 6 iki farklı ekran modeli ile gelecek olursa 4,7 inç HD, 5,7 inç Full HD o zaman küçük ekranda A7 işlemcisini, büyük ekranda A8 işlemcisini kullanılacaktır. Sadece tek iPhone 6 olacaksa da A7 işlemcisi ile yola devam edilecek. A8 işlemcisi de iPhone 6S"te kullanılacaktır.

Apple TSMC"den gelecek üretim kapasite raporuna göre yola devam edecek gibi görünüyor. iPhone 5S en çok kamera konusunda eleştiri aldı yeni telefonda ise bu açık kapatılarak 13 mega piksel bir kamera ve çift Led flaş ile yola devam edilecek. 16 GB modeline de veda edecek Apple iPhone 6 ile birlikte en düşük hafıza kapasitesini 32 GB boyutuna çekecektir. Buradaki asıl bomba ise Note 3+Gear akıllı saati gibi bir birlikteliği iPhone 6 ve iWatch ile birlikte göreceğimizdir.

Geri