İşte Rotasyonun Detayları ve Ek hizmet Puanı şartları

Kodla Büyü

samsat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğretmenlerin yer değiştirmelerinde bir dizi kolaylık sağlanacak bir çalışmaya imza atıldı.Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), rotasyon müjdesi içeren yönetmelik çalışması ile öğretmenlere ikametine göre kolaylık sağlayacak.Öğretmenin rotasyonu (yer değiştirmesi) bulunduğu ilçeden uzak başka bir yere yapılmayacak. Öğretmenlerin kurulu düzenleri bozulmayacak.

Ölümü gösterip MÜJDE ve çözüm olarak sıtmaya razı etmek!!! Bu haliyle bir nebze olsa kabul edilebilir fakat İNŞALLAH bunun devamı daha da kapsamlı olarak devam etmez.

Peki ya ilçede tek olan ilde sayılı olan branşlar ne yapacaklar?
Rotasyonla il dışına bile gönderilecekler çıkacak bence...

Gelecek için kötü haberlere kapıdır bu rotasyon. eğer cidden çözüm ise diğer memurlara neden uygulanmıyor. yakında il dışı rotasyona gidilir bu kapıdan ve hiç kimse bir ile yerleşemeyecek, herkes ailesi ile birlikte göçebe yasayacak.. yazık cidden

çalıştığım okulda 15 yıllını doldurmuş arkadaşlar var ve okulu babalarının çiftliği sanıyorlar
eş durumundan dolayı bulunduğu ilde en fazla 3/5 yıl çalışma sansı bulan arkadaşlar için sürekli yer değiştirmek bi yana dursun birde yeni geldikleri ilde açılan okullar ( bu 15 yıllık arkadaşlar yüzünden) en ücra ve zor okullar oluyor
genellikle mebin yaptıklarını beğenmem ama bu yerinde bi karar olur

büyükşehirlerde valiikçe belirlenen eğitim bölgeleri içinde yapılacak diyor

şu anda bölge zümresi için toplandığımız bölge okulları ise kastedilen o iş tuhaf gibi
neden mi,
benim bölgemde 2 ortaokul var ve diğerindeki arkadaşım henüz 2.yılını dolduruyor.doğal olarak 6 sene sonra gitmesi gerekiyor o okuldan ki zaten gideceği okul benimki
benim 3 sene sonra gitmem gerekiyor ki gideceğim okul o arkadaşımın okulu
bu durumda ben o arkadaşımın 6 seneyi doldurmasını mı bekleyeceğim
bu da benim 3 sene içinde gitmem gerekirken 6 sene beklemem demek olmuyor mu?_
ha arkadaşım "ben bu sene zaten il içi isteyeceğim der ve giderse ben 3 sene sonra o okula mı gideceğim?" gibi kafamda deli sorular???

Geri