siyahbeyin
Üye
okulda toplamda 16 saat dersim var, idare üzerine "9 saat" te idari görev verebilirmi arkadaşlar... bilgisi olanlar cevaplarsa çok teşekkür ediyorum arkadaşlar......durum biraz acil.
Tercih formuna gitmek istediğin okulu yazarsın ama müdür BT derslerini(varsa) bahane edip onaylamayabilir. Bu konuda eğiticilerden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.siyahbeyin' Alıntı:değerli meslektaşlarım ben bu idari görev konusunda net olarak cevap aldım sizlerden teşekkür ediyorum. bir sorum daha var eğer kendi okulumuzda okul formatör öğretmeni olarak görevlendirilmezsek başka bir okulda okul formatör öğretmeni olabiliyormuyuz????
siyahbeyin' Alıntı:hocam durum şöyle şimdi toplamda 16 saat dersim var. bunun üzrine birde sana idari görev veririz dediler ben bu idari görevi neye göre alıyorum hiç anlamadım. bunu idare eğer isterse verebilirmi. daha net anlatmak istiyorum ama benimde bilmediğim bir görev o yüzden yorumlarınız çok öenmli teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.
KöfteHoRr' Alıntı:İdari görev diye bişey yoktur. Bir öğretmene en fazla 15+6 saat ders görevi verilebilir. Ayrıcada diğer yapmakla görevli olduğumuz görevler. Sınıf öğretmenliği, kulüp, nöbet, toplantı vb işlemler. Onun dışında 0 saat dersi olan bir öğretmene bile idari görev verilemez.
tayinci42' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:İdari görev diye bişey yoktur. Bir öğretmene en fazla 15+6 saat ders görevi verilebilir. Ayrıcada diğer yapmakla görevli olduğumuz görevler. Sınıf öğretmenliği, kulüp, nöbet, toplantı vb işlemler. Onun dışında 0 saat dersi olan bir öğretmene bile idari görev verilemez.
evet aynen öyle..
artı, hatta sizde bu görevi isteseniz bile "idari görev" denen şey ek dersten sayılan hallerden olmadığı için belki sonradan bunları faizi ile geri ödemek zorunda kalabilirsiniz..
idari görev diye bir şey yoktur.. ne maaş karşılığına, ne de ek ders olarak böyle bir görev verilmesi mevzuata aykırıdır..