İdare İle Ek ders konusunda sıkıntı yaşayanlar

Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar.İdare ile ek ders konusunda sorunlar yaşıyorum.Kendi vicdanıma göre rahatım ama onların yaptıklarını görünce vicdanen rahatsız oluyorum.İlk olarak ben rapor veya okula gelmediğim zamanlarda ek dersimi kesiyorlar, kesmeleride lazım.Ama onlar gelmedikleri zaman kesmiyorlar.Kafalarına göre iş yapıyorlar.Mesela bu ay, 2 gun gelmediler ek dersi full almışlar.Hiç bir şey yokmuş gibi de davranıyorlar.
2.olarak Rehber öğretmene haftada 18 saat ek ders yazıyorlar, benim bildigim ek ders 15 saat sonra bir değişiklik oldu mu ilköğretimde çalışıyorum.(Sakın başkasının ek dersinde gözüm yok) amacım açıklarını aramak ve son olarak resmi olarak deil ama el altından bunları nasıl şikayet edebilirim arkadaslar fikri olan varsa yazar mı?

Kardeş rehber öğretmenin 15 saat biliyordum.Yanlış biliyorum demek ki.Vicdanen rahatım ama zoruma gidiyor.Beni sabah 8 de gelip aksam 5 de gidiyorum ama onlar biri öğlen gelip aksam gidiyor diğeri sabah gelip akşam öğlen gidiyor.Rehberlikkçide kafasına göre takılıyor.Ben bunları nasıl şikayet edebilirim.haberleri olmadan.kamera sistemimiz var.Fikirlerinizi bekliyorum.

Haklısın hocam.Allaha havale ediyorum yapacağım birşey yok.Kendimi ezdirmeden helalinden para kazanmaya bakacağım.Cevapların için sağolasın.

idarecileriniz 6 saat haftalık derse girmek zorundadır. ekdersi tam alıyorlarsa bu derslere girip girmediklerine bakın, girmiyorlarsa aldıkları ekdersleri faiziyle geri ödemek zorunda kalırlar.bu durumu ispatlamakda kolay.

idareci yeri gelir haftasonuda okula gelir, boyasıyla badanasıyla ilgilenir. bizim idarecilerde toplantı v.s. için zaman zaman dışarı çıkarlar. size tavsiyem sanırım aranızda bir soğukluk var, onu gidermeye bakın. şikayetle falan olacak işler değil bunlar. siz işi şikayet etmeye kadar götürdüyseniz demek ki köprüleri yıkmışsınız ama böyle olmamalı.idarenin rehberlikçiye opsiyon salayıp sana sağlamaması biraz da senin geçmişteki tutumlarından kaynaklanıyor olabilir.

biz genelde forumda konu açan arkadaşlara hemen haklıymış gibi akıl vermeye kalkıyoruz ama bazen bizim arkadaşlarımızda hatalı davranmış olabiliyor. bunu gözden kaçırıyoruz. nedendir bilmiyorum, bt öğretmenlerine karşı bazı yerlerde önyargılar oluşmaya başlıyor. bizleri iş yapmayan, ona buna bozuk atan olarak algılatan arkadaşlarımız varsa büyük vebal içindeler unutulmasın.bu ilerde hepimize yansıyacak çünkü

Geri