Merhaba arkadaslar.İdare ile ek ders konusunda sorunlar yaşıyorum.Kendi vicdanıma göre rahatım ama onların yaptıklarını görünce vicdanen rahatsız oluyorum.İlk olarak ben rapor veya okula gelmediğim zamanlarda ek dersimi kesiyorlar, kesmeleride lazım.Ama onlar gelmedikleri zaman kesmiyorlar.Kafalarına göre iş yapıyorlar.Mesela bu ay, 2 gun gelmediler ek dersi full almışlar.Hiç bir şey yokmuş gibi de davranıyorlar.
2.olarak Rehber öğretmene haftada 18 saat ek ders yazıyorlar, benim bildigim ek ders 15 saat sonra bir değişiklik oldu mu ilköğretimde çalışıyorum.(Sakın başkasının ek dersinde gözüm yok) amacım açıklarını aramak ve son olarak resmi olarak deil ama el altından bunları nasıl şikayet edebilirim arkadaslar fikri olan varsa yazar mı?
2.olarak Rehber öğretmene haftada 18 saat ek ders yazıyorlar, benim bildigim ek ders 15 saat sonra bir değişiklik oldu mu ilköğretimde çalışıyorum.(Sakın başkasının ek dersinde gözüm yok) amacım açıklarını aramak ve son olarak resmi olarak deil ama el altından bunları nasıl şikayet edebilirim arkadaslar fikri olan varsa yazar mı?