İdare DYK Kursu Açmak istemiyor

Kodla Büyü

atanırmıyımki

Site Gezgini
Merhaba zümrelerim,müdür ben ve öğrecilerim kurs talep ettiği halde(en az 100 öğrenci) bana kurs açmak istemiyor.Neymiş de bu onun kararına bağlıymış idare ister açar ister açmazmış.Milli eğitim baskı yapıyormuş bu gereksiz derslerden açtırmayın diyormuş bana böyle söylüyor.Çok sinirim bozuldu bu aşamadan sonra ne yapabilirim.Hakkımı savunmak istiyorum idareyle bu sorunu çözemeyeceğim.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

söz uçar yazı kalır derler o yüzden dilekçe verin ve işleme koydurun, dilekçenizi gerekçeli bi şekilde yazın. Bende idareciyim bizim keyfi hareket etme lüksümüz yok. Yönetmelik ne derse onu yaparız. Bilişim 5.sınıf ve 6. sınıf kurs açılabilir. Ben Müzikten bedenden de kurs açıyorum. Artık Teog bahaneleri de kalmadı neyi bahane edecekler ?

söz uçar yazı kalır derler o yüzden dilekçe verin ve işleme koydurun, dilekçenizi gerekçeli bi şekilde yazın. Bende idareciyim bizim keyfi hareket etme lüksümüz yok. Yönetmelik ne derse onu yaparız. Bilişim 5.sınıf ve 6. sınıf kurs açılabilir. Ben Müzikten bedenden de kurs açıyorum. Artık Teog bahaneleri de kalmadı neyi bahane edecekler ?
Hocam adam bedene açıyor sadece bilişime açmıyor bizim ders ona göre oyun dersiymiş beden ne dersiyse sanki.teselli olsun diye 1 grup açtım yeter diyor ama benim başvuya göre enaz 3 grubum olması lazım.ben nasıl bir yol izleyebilirim direk milli eğitime ilgili şube müdürüne bu durumu ileteyim mi yoksa sendika mı yada bimer mi en etkili ve resmi yol hansi olur?

Hocam adam bedene açıyor sadece bilişime açmıyor bizim ders ona göre oyun dersiymiş beden ne dersiyse sanki.teselli olsun diye 1 grup açtım yeter diyor ama benim başvuya göre enaz 3 grubum olması lazım.ben nasıl bir yol izleyebilirim direk milli eğitime ilgili şube müdürüne bu durumu ileteyim mi yoksa sendika mı yada bimer mi en etkili ve resmi yol hansi olur?
hala mı aynı zihniyet?
bimer sendika vs işi uzatır cevap gelene kadar
ya okula dilekçe verin cevap yazsın yada bu işe şube müdürüne gidin.
teog mu kaldı sanki gereksiz dersmiş.

okula dilekçe verin cevap yazsın duruma göre işlem yapılır zaten kurs öğretmen başvuruları bitti bir sonuç çıkmaz gibi ama 2 dönem için bir sonuç elde edebilirsinn

Geri