İdareci alanı olmayan mesleki okulda ilave tazminat alır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kız meslek lisesine müdür başyardımcı olarak atandım. TEF mezunuyum. Bilgisayar bölümü bu yıl kapanacak. İlave tazminat alabilir miyim? 9. sınıfların Mesleki gelişim dersini almayı düşünüyorum. İlave tazminat almak için illa bilgisayarla ilgili bir derse mi girmeliyim?

İlave Tazminat alanın olması ve Ataölye derslerine girmeniz durumunda alabilirsiniz. Örnek olarak okulumuzda alanı kapalı olan meslek öğretmenleri var mesleki gelişim derslerine giriyorlar ama atölye dersi ve alanı olmadığından ilave tazminat verilmiyor. Geçmiş yıllarda alan kapatıldığında ilave tazminatları silinmediği için kamu zararı çıkartıldı arkadaşlara. Bilginize

o zaman mesleki gelişim dersi normal kültür dersi gibi değerlendirilmeli

mesleki gelişim gruplara da bölünemiyor. uygulama desi kategorisinden de çıkarıldı. o yuzden alan dersi olmuyor.
keşke bilişim bölümü kapanacak okulu seçmeseydin hocam. yada müdürbaşyardımcısı olarak bölümü tekrar açabilirsin belki. hayırlı olsun.

Bende bilgisayar bölümü olmayan bir okula müdr yard. olarak atandım. Tazminat alamıyoruz 6 saat koordinatörlük alabilir miyiz ?

Yazdıktan sonra bölümün kapanacağını öğrendim. İş işten geçmişti yani. Neyse artık hayırlısı. Peki şu an bilgi ve iletişim teknolojileri dersini alsam ilave tazminatı alabilir miyim?

Yönetmeliğe bakınca diili derse girmek deniyor tazminat arkadaşların dediği gibi atölye dersiyse alınıyor diye düşünüyorum, ama bilgsyr bölümü olmayan çpl de bilgi ve iletş dersine girip bu tazminatı alan cok insan var umarım sorun olmaz

Geri