İdareci sınavları için hazırlık yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Derslerimiz 5 ve 6 lerde zorunlu yaptılar ama benim dersim gene 16 saat ve bıktım. Müdür Yardımcısı olmak isityorum ve karar eskiden kesin değildi ve bu sefer kesin idareci olmak istiyorum. Ve bu sene sınav olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ben şimdiden çalışacam. Sınava çalışan arkadaşlar varsa nerde başlamalıyım , hangi kaynaklara ya da konulara bakmalıyım. ve kaynak nerde bulabilirim.

Arkadaşım PegemA Yayıncılığın kitabını alıp, yönetmelik kanun okumaya başlamalısın. Geçen bizim müd.yard. almış, elinde derli toplu bir kaynak oluyor. Bende başvuru yaptım müd.yard. için bakalım haftaya sonuçlanacak. Kolay gelsin.

bende hazırlanacağım hocam. Müdürümüz saolsun tüm seçmelileri ana branşlardan seçti. Diğer hocalar 30 saat derse girerken biz 20 saatte kaldık. İşleri düşdüğünde bende bakmıyorum hiç

akdenizkanki' Alıntı:
bende hazırlanacağım hocam. Müdürümüz saolsun tüm seçmelileri ana branşlardan seçti. Diğer hocalar 30 saat derse girerken biz 20 saatte kaldık. İşleri düşdüğünde bende bakmıyorum hiç
Aynen hocam.Yok Matematik uygulamalar, Bilim uygulamaları ,Din,Arapça vib.

aynı fikirdeyim hocam.
20 saat dersim var ve idareciler bu konuda hiç kaygı duymuyor. Düğün yapacağım her yanım borç dolu.
58 saatlik İngilizce dersine 4 norm açıldı. kaç kere söylememe rağmen. 3 kişi olduk. 1 kişi daha gelecek. 14-15 saate düşeceğiz.
görevlendirme her zaman çıkmıyor. çıksa da ters bir yere çıkıyor. adam soğukta çayını yudumlarken, sen yağmur kar çamur tenefüs arasında diğer okula koşuşturuyorsun.

Derse girmeden full ekders alma şansım varsa, ben de idareciliğe geçiş düşünüyorum.

aslı var mıdır bilmiyorum ama çift haneli yıllarda yapılıyor demişti bir arkadaş o vakit 2014 te olması lazım

ben de sabırsızlıkla bekliyorum müdür yardımcılığı sınavını
inşallah kazanır güzel bi okula atanabiliriz
yoksa öğretmenliği özellikle de bilgisayar öğretmenliğini 65 yaşına kadar nasıl yaparım bilmiyorum
Allah yardım etsin de hayırlısıyla yerleşelim inşallah

pegem in kitabını aldım ben de
ama bi türlü çalışmaya başlayamadım
başlamam lazım ama nasıl
tecrübeli bi idareci arkadaşım bu sene içerisinde veya en geç 2014 başlarında yapılır dedi

Geri