İdarecilere yeni yönetmelik

Kodla Büyü

Kürşat_58

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Milli Eğitim Bakanlığı; yargı kararı gereği şuan görev yapan tüm müdür yardımcıları ve müdür başyardımcıları, yargı kararına uygun yeni bir Yönetmelik yayınlanana ve bu yeni yönetmeliğe göre yeni atamalar yapılıncaya kadar görevlerine devam edecekler.

Sonra yeni yönetmeliğe bir madde ekleyip, şu an görevde olan tüm müdür yardımcılarını tekrar göreve getirecekler. Geçenlerde bir hikaye okudum da "Annemi öpen Kadı'ysa; kimi kime şikayet edeyim" diyordu. :) Yetkili sendika belirleme tarihinde Bir-Sen tüm okulları gezdi. "Hocam bize gelin, iki gün sonra Müdürlük veya yardımcılık atamaları yapılacak" dediler. Siz hiç başka sendika üyesi müdür veya yardımcısı gördünüz mü Allah aşkına?

Hürriyet gazetesi okumam Ertuğrul Özkük'ü ve zihniyetini sevmem, muhafazar demokratım ülkücülüğe yakın akpartiliyim ama 3-4 yıldır değilim, çok beğenmeden mhp ye oy verdim. Ertuğrul Özkök muhteşem bir yazı yazmış. İşte benim üzüldüğüm noktayı tam 12 den göstermiş;

Bir gün Tayyip Erdoğan'a teşekkür edeceğiz

Çünkü:

-Artık güçlü bir demokrasimizin olduğuna inanıyorduk, meğer pamuk ipliğine bağlıymış, onu ispat etti.

-Demokrasinin güçlü kurumlarının bulunduğunu sanıyorduk, “otoriter” bir kişiliğin, kurumları 3 yılda maymuna çevirebileceğini gösterdi.

- “Kuvvetler ayrılığı” prensibinin yerleştiğini sanıyorduk, kafaya koyan güçlü bir kişinin onu 3 günde “kuvvetler birliğine” çevirebileceğini öğrendik.

-İyi kötü bir yargımız var sanıyorduk, meğer hiç yokmuş onu anladık.

-Devletin polisi var sanıyorduk, meğer bir fiske ile partinin ve liderin polisi haline gelebiliyormuş, onu da gördük.

-Milli istihbaratımız var sanıyorduk, üç-beş günde Saray’ın ve ailenin dedektifi haline gelebileceğini fark ettik.

-Güçlü bir ordumuz var sanıyorduk, meğer hayal görüyor muşuz, anladık...

-Atatürk’ün kurduğu sağlam bir dış politika geleneğimiz var sanıyorduk, meğer “Stratejik Derinlik” adlı bir kitaplık canı varmış, onu anladık.

-Artık Batılı anlamda bir burjuvazimiz oluşmaya başladı sanıyorduk, meğer sadece bir müzayede cemaatimiz varmış, anladık...

-Ve, 1982 yılından beri bir Anayasamız var sanıyorduk, meğer gözü kara bir cumhurbaşkanının iki dudağı arasındaki bir tomar kâğıttan ibaretmiş... Onu da maalesef yaşayarak öğrendik...

İŞTE HERŞEYİN ÖZETİ, KAYBETTİK DEVLET ANLAYIŞIMIZI YADA GERÇEK BUYMUŞ GÖRMÜŞ OLDUK.

2012 de nihayet tek başına tüm kurumlarda egemen olan partimiz 2012-2015 arası 3 yılda ben ve benim gibi gerçek demokrat ve ülkesini seven insanları kaçırdı ve küstürdü. İşte bu okul idareci atamalarıda bunlardan bir tanesi, bu bilmem ne ettiğimin ülkesinde akpartili olmayan adam müdür olamayacak mı?

Hemen eskileri aklına getirenleri hissediyorum, lan eskidende böyleydi diyenler var. Yada başkası tek başına iktidar olsa bunları yapmayacak mı diyenler var.

Bizim farkımız ne olacak peki, neden iktidara geldik madem aynısı olacaktı, eşimizi dostumuzu ihya etmek için mi iktidar olduk, Adil düzen bu muydu, Kur'an ahlakı bu mu?

Madem böyle yapacaktık neden kullandık din ve imanı. Bence 28 şubatta daha müslümandık, eziliyorduk ama başımız dikti, onurluyduk. 28 şubatta müslümanları 2. sınıf insan yapmak istediler ama sağolsun iktidarımız başardı, biz artık 2. sınıf bile değiliz çünkü her türlü kötü hasletler bizdeymiş meğer; adam kayırma, torpil, yalan, riya, rüşvet, adaletsizlik ..... daha neler neler

seçimden önce her türlü yandaş çağrılarda bulunan ernestos hocam ne oldu bir şeylerin kokusunu mu aldın bu aralar da ülkücü olmuşssun. Nasıl olunuyo anlatsana. fitne ocağı gibisin maşallah. hani kişisel saldırı olarak anlamada öğretmenlik harici tüm siyasi mesajları senden okudum o yüzden yazıyorum

ernestososa' Alıntı:
2012 de nihayet tek başına tüm kurumlarda egemen olan partimiz 2012-2015 arası 3 yılda ben ve benim gibi gerçek demokrat ve ülkesini seven insanları kaçırdı ve küstürdü. İşte bu okul idareci atamalarıda bunlardan bir tanesi, bu bilmem ne ettiğimin ülkesinde akpartili olmayan adam müdür olamayacak mı?

Hemen eskileri aklına getirenleri hissediyorum, lan eskidende böyleydi diyenler var. Yada başkası tek başına iktidar olsa bunları yapmayacak mı diyenler var.

Bizim farkımız ne olacak peki, neden iktidara geldik madem aynısı olacaktı, eşimizi dostumuzu ihya etmek için mi iktidar olduk, Adil düzen bu muydu, Kur'an ahlakı bu mu?

Madem böyle yapacaktık neden kullandık din ve imanı. Bence 28 şubatta daha müslümandık, eziliyorduk ama başımız dikti, onurluyduk. 28 şubatta müslümanları 2. sınıf insan yapmak istediler ama sağolsun iktidarımız başardı, biz artık 2. sınıf bile değiliz çünkü her türlü kötü hasletler bizdeymiş meğer; adam kayırma, torpil, yalan, riya, rüşvet, adaletsizlik ..... daha neler neler
:alkis: :alkis: :alkis:

Geri