2012 de nihayet tek başına tüm kurumlarda egemen olan partimiz 2012-2015 arası 3 yılda ben ve benim gibi gerçek demokrat ve ülkesini seven insanları kaçırdı ve küstürdü. İşte bu okul idareci atamalarıda bunlardan bir tanesi, bu bilmem ne ettiğimin ülkesinde akpartili olmayan adam müdür olamayacak mı?
Hemen eskileri aklına getirenleri hissediyorum, lan eskidende böyleydi diyenler var. Yada başkası tek başına iktidar olsa bunları yapmayacak mı diyenler var.
Bizim farkımız ne olacak peki, neden iktidara geldik madem aynısı olacaktı, eşimizi dostumuzu ihya etmek için mi iktidar olduk, Adil düzen bu muydu, Kur'an ahlakı bu mu?
Madem böyle yapacaktık neden kullandık din ve imanı. Bence 28 şubatta daha müslümandık, eziliyorduk ama başımız dikti, onurluyduk. 28 şubatta müslümanları 2. sınıf insan yapmak istediler ama sağolsun iktidarımız başardı, biz artık 2. sınıf bile değiliz çünkü her türlü kötü hasletler bizdeymiş meğer; adam kayırma, torpil, yalan, riya, rüşvet, adaletsizlik ..... daha neler neler