muratti32' Alıntı:
teksen' Alıntı:
muratti32' Alıntı:
teksen yaptigin acik bir iftiradir. adamlar dunyanin her tarafindalar her orgute terorist derlerse nasil bu isler yuruyecek. daha gecenlerde isid bir yardim konvoyunu kacirdi tabi izledign medya bunlari yazmaz.
programda açıkça EL KAİDE yi destekliyor musunuz diye soruldu ve başkan açıkça;
HAYIR, ÖYLE Bİ ŞEY YOK demedi.
eğer İHH olarak, EL KAİDE ile ilişkilendirilmekten rahatsız olsaydı, bunu canlı yayında net bi şekilde yapabilirdi, ama böyle bi fırsat olmasına rağmen yapmadı.
ihh baskani "el kaide bir terorist orgurttur ve bizim iliskimiz yok" demesi o orgutu ihh nin karsina almasi demektir. ihh bugun el kaideninde dahil oldugu bir cok orgutun kontrol ettigi yerde faaliyet gisteriyor. eger onlara terorist derse oralarda is yapamaz bu yuzden baskan olarak keskin konusmaktan kacinmaktadir. bu baskanin beyanati benim yorumum degil.
sunu belirteyim ihh dunya genelinde 40000 yetime sahip cikmaktadir vu Turkiyenin yuz akidir
böyle bi örgüt, Türkiye'nin yüz akı falan olamaz. o sadece sizin, şahsi görüşünüz. sizi temsil eder. Türkiye Devletini ve halkını bağlamaz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin adı teröristlerle yan yana getirilemez.(idi, 2002 ye kadar)!
başkanın çıkıp "el kaide bir terorist orgürttür ve bizim iliskimiz yok" demesi gerekir, zira gerçekten iddia ettikleri gibi sadece hayır işleri ilgili olan bi örgüt, adının eli kanlı, cani, terörist bi örgüt ilie yan yana geçmesine bile fırsat vermez. böyle bi durum varsa da gerekli açıklamalar ile kamuoyunu tatmin eder.
programda açık bi şekilde reddetmedi. "Suriye'de Esad'a karşı savaşıyorlar" dedi. bu ifadeyi aynen kullandı. ve sonra da bu sebepten dolayı biz niye ELKAİDE'ye düşman olalım ki demeye getirdi.
hem insani yardım örgütü olduğunuzu iddia edeceksiniz, hem de insanları hunharca katleden örgütler ile onları kınamadan şaibeli ilişkiler içinde olacaksınız.
bi yardım örgütünün(ihh, öyle olduğunu iddia ediyor), insanları katleden bi terörist örgütü karşısına almaktan çekinmesinin mantıklı bi tarafı var mı sizce?